atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Daugava

urmaas 20.11.16
Tie kuri nojauš kur meklēt un meklē, tie ari atrod. :)
latvians88 20.11.16
Vakar atkal pabīju Daugavā, ostas zandarta meklējumos. Ieradāmies ap 15, ar domu par lielo vakara zivi. Nesteidzīgi sākām meklēt. Apmēram ap 17 radās neliels izmisums, jo zivs baros vai nu nebija, vai ari bija tur, kur nebija mūs. Ap 18:30 atrdām nelielu bariņu pie Mantesa, bet zivs bija ļoti neaktīva. Daudz copīšu, 6 zemmeriņi un divi mēri 46cm un 48cm tomēr laivā. Ap 20 nolēmām braukt meklēt laimi citur. Aizbraucām lidz gāzes vadam, bet tur straume tāda, ka varēja pastrādāt tikai ar 42gr. Upes vidū ekskavātors padziļināja Daugavu. Skats iespaidīgs, bet līdz ar to zivs bija izklīdusi pavisam. Domājām jau braukt mājās, kad ienāca doma pameklēt zivi līčos un izrādijās ka doma bija pareiza. Vienā no līčiem atradām aktīvu baru. Rezultātā 18 zivis no kuriem 8 mēri. 7 zivis no 46-53cm un 65cm skaistulis. Kopā rezultāts priecēja. 26 zivis lidz 00:30. 8 zivis tika noķertas uz Berkley 6" gumijām baltā krāsā un 18 uz Skippy Fish 6" perlamutra un eļļas zaļās krāsas. Mājās aizbrauca 3 lielākās zivtiņas.

Temiida, 20.novembris 2016, 09:18

Iespaidīgi!
Temiida 20.11.16
Vakar atkal pabīju Daugavā, ostas zandarta meklējumos. Ieradāmies ap 15, ar domu par lielo vakara zivi. Nesteidzīgi sākām meklēt. Apmēram ap 17 radās neliels izmisums, jo zivs baros vai nu nebija, vai ari bija tur, kur nebija mūs. Ap 18:30 atrdām nelielu bariņu pie Mantesa, bet zivs bija ļoti neaktīva. Daudz copīšu, 6 zemmeriņi un divi mēri 46cm un 48cm tomēr laivā. Ap 20 nolēmām braukt meklēt laimi citur. Aizbraucām lidz gāzes vadam, bet tur straume tāda, ka varēja pastrādāt tikai ar 42gr. Upes vidū ekskavātors padziļināja Daugavu. Skats iespaidīgs, bet līdz ar to zivs bija izklīdusi pavisam. Domājām jau braukt mājās, kad ienāca doma pameklēt zivi līčos un izrādijās ka doma bija pareiza. Vienā no līčiem atradām aktīvu baru. Rezultātā 18 zivis no kuriem 8 mēri. 7 zivis no 46-53cm un 65cm skaistulis. Kopā rezultāts priecēja. 26 zivis lidz 00:30. 8 zivis tika noķertas uz Berkley 6" gumijām baltā krāsā un 18 uz Skippy Fish 6" perlamutra un eļļas zaļās krāsas. Mājās aizbrauca 3 lielākās zivtiņas.
Sveiki,
Kads pa svetkiem Koknese bija iebraucis - kadi rezultati ?
Tonis 18.11.16
Šodien Zivnieka slepenās vietas izsekojām ,vilkām uz nebēdu...
kutis 18.11.16
Es ar nesaprotu to zivīgo točku publiska neizpaušana! Tā ir klaja bezkaunība! Man gan nav žēl padalīties ar info, pie tam ar pecīzām norādēm! Tā tad....vakar un aizvakar vakars-nakts super cope uz dropšotu. Ejošā krāsa man bija spilgti zaļa. ļoti daudz copes, nokurām katrs septītais bij mērs. Vieta....Daugava,kaut kur starp centrāltirgu un Loču kanālu! :)))
Ne asakas!

Fishmens, 18.novembris 2016, 13:49

Labākā točka ir Centrāltirgus, Loču kanāls nestāv viņam līdzi, laigan dažreiz ir otrādi. :)
Bralitis 18.11.16
Te ir uz vienu rakstītāju 100 lasītāju kuri to vien gaida lai vietas pateiktu. Par viņiem ar vajag domāt. Tad atrodiet nākamo točku un tik liekat koordinātes.Labus darbus dieviņš redz. Gan jau domās jums kāds pateiks paldies:)
Fishmens 18.11.16
Es ar nesaprotu to zivīgo točku publiska neizpaušana! Tā ir klaja bezkaunība! Man gan nav žēl padalīties ar info, pie tam ar pecīzām norādēm! Tā tad....vakar un aizvakar vakars-nakts super cope uz dropšotu. Ejošā krāsa man bija spilgti zaļa. ļoti daudz copes, nokurām katrs septītais bij mērs. Vieta....Daugava,kaut kur starp centrāltirgu un Loču kanālu! :)))
Ne asakas!
Cuncins 18.11.16
Tad kāpēc neraksti viņiem iekš FB??? Tur viņi ātrāk sadzirdēs tavu sāpi. Starp citu es ari esmu/biju tajā grupā. Bet man galīgi neuztrauc tēma par kuru sacepies.

urmaas, 18.novembris 2016, 11:59

Nēsmu savējais taču ar 20 gadu stāžu - izmeta no grupas . Jau vakar laikam kko sāka raudāt , ka grupā par daudz info liekot. Labi viss. Tiešām , ne jau visiem daugaviešiem šitas interē.. Jauku dienu.
urmaas 18.11.16
Nerakstu arī lai strīdētos , bet lai pievērstu uzmanību tam , ka cilvēks ir pats kļūdijies savās darbībās un pēctam citus zākā.
Vēlējos arī atgādināt ,ka ne visi ir pro un tādās vietās šo to tomēr var mācīties .

Aptuveni tā sanāk - skolotājs māca , māca un tad pasaka pag , tu iemācīsies un man atņemsi darbu - ej prom.

Cuncins, 18.novembris 2016, 12:01

Iekāp pie kāda "skolotāja" laivā un pacopē ar viņu visu dienu. Parasti iemāca pareizi uzsiet sistēmas, spēles manieres utt. Točkas neviens tāpat neatklāj.
Cuncins 18.11.16
Nerakstu arī lai strīdētos , bet lai pievērstu uzmanību tam , ka cilvēks ir pats kļūdijies savās darbībās un pēctam citus zākā.
Vēlējos arī atgādināt ,ka ne visi ir pro un tādās vietās šo to tomēr var mācīties .

Aptuveni tā sanāk - skolotājs māca , māca un tad pasaka pag , tu iemācīsies un man atņemsi darbu - ej prom.
martins_ 18.11.16
Maskēties vajag, citādāk bars nostums malā, tas i fakts..
A ja par tēmu - ja kādam rīt ir plāns braukt Daugavā un kautkāda iemesle pēc palikusi brīva vieta laivā, tad labprāt uzlēktu uz astes. Uzkritusi maza krika un pagrūti savu "kuģi" iestiept ūdenī :)
Uzvedos kārtīgi, pār bortu nokārtoties protu :D
urmaas 18.11.16
Tad kāpēc neraksti viņiem iekš FB??? Tur viņi ātrāk sadzirdēs tavu sāpi. Starp citu es ari esmu/biju tajā grupā. Bet man galīgi neuztrauc tēma par kuru sacepies.
Cuncins 18.11.16
To tu pajautā grupas veidotājiem. Ja tev nepatīk esošā tad veido savu. Kur problēma?

urmaas, 18.novembris 2016, 11:53

Ko tad tu esi par kkādu aizstāvi uzmeties? Nejau Tev es rakstiju ka man lapa nepatīk ! - Cerēju ka paši viņi redzēs un varbūt kāda klape no ģīmja nokrīt.
urmaas 18.11.16
To tu pajautā grupas veidotājiem. Ja tev nepatīk esošā tad veido savu. Kur problēma?
Cuncins 18.11.16
Svešā baznīcā ar savu bībeli neviens neiet. Tā ir viņu grupa un viņi nosaka noteikumus. Nevis jebkurš kurš cits.

urmaas, 18.novembris 2016, 11:48

Tad vajag uzreiz noteikumu uzrakstīt nevis rīkoties kā mazai meitenei kam gribas dejot , bet tomēr NĒ - lelli labāk gribu. Vot šitā nevajag darīt pieaugušam vīram , ja vēl pie mammas nedzīvo un laivu no mamma neņem :D
urmaas 18.11.16
Svešā baznīcā ar savu bībeli neviens neiet. Tā ir viņu grupa un viņi nosaka noteikumus. Nevis jebkurš kurš cits.
Cuncins 18.11.16
Un vsp par mani - katrai točkai no krasta ir savi plusi un savi mīnusi un izmantojami ir pēc laikaptākļiem , vismaz man - nepatīk sēdēt vienā vietā bieži(patīk eksperimentēt gan ar vietām , gan visu pārējo). Ja ir kāds , kas ielien kkur uz sēž katru dienu, tad tiem arī sienieties klāt nevis cilvēkam kas interesējas , jo grib iemācīties nepērkot ehaloti - es piemēram biežāk dalos ar info , nekā pats uzklausu kādu un kkur dodos , jo ir tādi paši žīdulēni kā Zandartu grupa , kas met ieteikumus arī par vietām , kur cope nav mēnesi bijusi.
urmaas 18.11.16
Ar šādu attieksmi, protams, ka tev dzīvē neiet viegli! :D
Cuncins 18.11.16
Tajā fb forumā ieliec savas DARBOJOŠĀS točkas un pretī saņemsi citas. Es vismaz tur esošo situāciju tā saprotu.

urmaas, 18.novembris 2016, 11:30

Pisaties vnk pa savām laivām un nelieniet acīs un nenākat klāt ar saviem jautājumiem - iegrūdīšu ūdenī un tā arī būs mana atbilde jums - Žīdu baram kas domā ka Rīgā ir 20 copmaņi un jauni nerodas!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs