Nezinat kāds ledus Dagavā pie Ikšķilē???
Dzirdēju, ka veči pretī Rigās ostai ķer labus asarus! Vai kāds to ir redzējis, tur bijis?
chyrka.Es nerunāju pašlaik dotajā brīdī,nav ko vārdiem piesieties,varbūt tu nēesi tur neko noķēris,bet es esmu tur ļoti labi vilcis.
Ko ta Plavinas tadu ir atradusi .. baiga zelta lade vai??? varu pateikt to ka tagad toc neka nav un straume ir loti liela tagad... ceres ka velak bus mierigaka un vares pasedet...:)
paldies!! :) bus japamegjina :)
doma uz marta sakumu aizlaist
Vaivite.Nu ko pie Pļaviņām parasti sēž uz plakanajiem,nu ir arī asaru vietas,pretējā krastā,ir tur līči visādi,raudas jau nu gan ir sen aizmirstas,retums,pirmā zivs ko ar tīkliem izkāsa,žēl,mēģini,noskries aukstumi arī laidīšu uz to pusi.
sveiki!!
Tā nu ir sanacis , ka mana mīļotā ir no Pļaviņām! Tad nu būtu grēks būtu neizmeģināt copi Daugavā!!
kā ir ziemā? var kko dabūt? kā labāk darīt , ko un kur mēģināt ķert???
paldies jau iepriekš :)
Tā viņš ir:D.Xstundu gaidām trijās vietās.jūnijs-septembris(asars zandarts),oktobris-novembris(zandarts),februāris-marts(asars) no 8-10 cilvēku pulciņa 2-3 arī trāpa:DDD.Pašam starp tiem 2-3 īsti nav sanācis pabūt,bet iespējas ir bijušas.
Jā Duglas, nu tā viš i'.... , arī es tos "pētera" lomus esmu redzējis ne savā kastē.
Vot pavasarī Saulkalnē uz lielo raudu, kura ņem tikai pāris dienas esmu trāpījis, - nu kaifs! Bet arī tam ir rūpīgi jāseko un pacietīgi jāgaida, un laiku tas prasa lielu.
piekrītu valdis, navessala vispār ir plašs jēdziens, tur var visu ziemu pavadīt meklējot copes vietas. Bet ja uz copi tiec pārsvarā 1-2 x nedēļā vai vēl retāk, tad x stundu var arī nesagaidīt visu ziemu
Duglas,
Es gan esmu redzējis skaistus asaru lomus, bet ne katru dienu māte raušus cep....... tāpec arī veči vaktē to x stundu.
Tas labi jo tad nākošo nedēlu varēs asarus pavilkt pretī ostai!
valdis687, man ziemā ap navessalu vispar neko nav izdevies noķert
Veči no Saulkalnes jau 3 dienas sēž/copē Nāves salā, bet vēl neko prātīgu nav dabūjuši.
Da lab Akella, nenjem galvaa... vnk saapiiga teema... :) ;)
Manis pēc , līdz tiltam lai lauž .
Man jau arī šķiet,ka nupat varēs,ja atkal nesāks ledu lauzt līdz tiltam.
O , forši , jāiet zanderos .
Šodien redzēju pirmo drosminieku,kurš pie vanšu tilta droši copēja upes vidū.