atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Daugava

Gribēju pajautāt, vai kāds nezin kur posmā līdz Rīgas Hesam var iznomāt laivu?
Riibeklis 13.11.11
Šodien 17km ap Staburagu - velcejot.

viens zemērs

varbūt kāds var pastāstīt uz kādiem vizuļiem labāk ķerās ?
andris9966 23.10.11
Kaspars-j Man ir outland330, motors suzuki 2,5 esmu visu Daugavu izbraukājis, nekāda formula nav, bet pietiek, tākā tavs aprīkojumas būs labu labais.
Tonis 23.10.11
kaspars-j,vispirms noprovē,tad arī manīsi...
smailers 23.10.11
Daugava, sestdiena 8:00-15:00, 2atā ar kolēģi. Velce, džigs, silikons,porolons,šūpiņi. Tikai 2 copes, abas realizētas. Nelegālais izmērs (1) amnestēts.
kaspars-j 19.09.11
Kādas jaudas motors ir nepieciešams, lai sakarīgi pārvietotos pa Daugavu posmā Ogre-Ķegums pret straumi. Laiva - 3,1m stiklšķiedra/plasts (cietā), patlaban ir 4zs motors, vēl nav provēts tais ūdeņos. Nebūs par "īsu" :)
juris26 15.09.11
vakar! kapec sausaja daugava baiggais udens kaa agraa pavasarii vai kaut kur bijusi pluudi vai jau saacies 2012 tais jataisa lielais plosts ?
trokiis 03.09.11
No r'ta viena zemmēra līdaka, kas pie krasta saulītē sēdēja. Eholots nerādīja vispār zivis .... :D

un straume paliela :D
gintsgg 03.09.11
Duglas , līdakas redzēju kā viens vilka , es lūdzu Dieviņam lai tikai man tās neuzsūta , man bija asari un zanderi .
Duglas 03.09.11
gintsg, pēc tava koment. var spriest ka tu nupat daugavā esi pievilcis pilnu ķeseli ar metrīgam līdakām un zandartiem, vai vismaz noķēris duci 4 kg brekšu. Padalies ar citiem ar , ko tad saķēri ?
gintsgg 03.09.11
DDD . Lai tā būtu .
JOHNNYR 03.09.11
Nu pēc maniem novērojumiem pašlaik Daugavā ir tukšais laiks, tas turpināsies līdz oktobra beigām. Protams brekšus var ķert un arī zandartus uz dzīvās zivtiņas, taču uz spininga nekādu īpašo panākumu nav.
gintsgg 03.09.11
Daugavā nekas īpašs , ūdens tek , zivis ķerās , ko vēl vajag ?
rio. 02.09.11
Aiviss,paprasi muusu kopeejam pazinjam:)...vinjam ir ko pateikt!
juris26 02.09.11
marti -es dzirdeeju no pazinas par sauso daugavu tur nau pat asaru copes takaa nez vai tur kas labaaks
marti 02.09.11
mani arii nomoka shis jautaajums :)
aiviss 02.09.11
Sen neesmu bijis Daugavā Rīgas robežās. Kā ir ar zanderiem pašlaik?
AndrisABC 02.09.11
Tad redz kam Gintam tos smagos bleķus savajadzējās:) Vagoni jāmakšķerē arā....
silpeiv 02.09.11
tauruss 31.08.11
Brekši lejpusē ņem ar pacietību bet ir.Udens neko vēl lejpusē !!
Gadās pa kādam.............
http://www.staburags.lv/portals/medibas/raksts.html?xml_id=21808

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs