Kur īsa atskaite par šīsdienas notikumiem ?
Ko var virzīt orgainzācijā kura vēl nav reģistrēta?
eerglis, sveiks,-tā kā Tu ,nepiedalījies kārtējā MRK kopējā pasākumā ,vēlos noskaidrot ,kā risinās mūsu kopīgo foruma dalībnīeku ideju un vēlmju virzīšana MOSP organizācijā.Ja ir kādas argumentētas problēmas ,vēlētos zināt kādas tās ir.
ir papildināts blogs par MRK zander pasākumu :)) šovakar visiem izsūtīšu PM/e-pastus ar šādu tādu info :))
ja gadījumā kāds sevi sarakstā neredz, bet taisās ierasties, tad obligāti painformējiet mani, kā arī tad, ja kādam būs līdzi kolēģis u.c.
tas tā, lai būtu skaidris cik galviņas būsim :))
tvorog, tvoi lučšij drug!
Tā tā.Ierunājās cilvēks,kurš DeSošanu grib pārvērst par "gaļas" karināšanu pār bortu!
:DDD
eerglis
Es vēl joprojām nebūtu noklusētais biedrs,ja kāds no mums ēstu garšīgu produktu.TU jau zini par ko iet runa,vaine?
:)))
Bet ir daži briļļainie kas iztiek bez automātiskajām super kleper spolēm un Ds -o ka prieks skatīties :))) Ņitrož očkarika !!! :))
Kā man patīk briļļainie!!!
:DDD
Tambovas vilks Tev ... :DDDDDDD
urmass kandidāti arī! vispār jau Tu esi biedros bez piekrišanas, bet pēc noklusējuma :D
MRK biedri un kandidāti, plencisbrencis ir ielicis pēdējās logo bildes albumā, lūdzu izteikt savu vēr'tējumu.
kāds inteliģents ielavījies! :D
Ko tu gribi lai MRK darītu? Skaļi paustu savu sašutumu? Ja tā -
ES ESMU ŠOKĀ!!!
Nui, un ko MOPSIS teiks?
Ka no tā Mopša nesanāk Sīpolklopsis!
Vanem
Lasi kā emu rakatījis - nerakstu ka nēģu murdiem nav sētas. Kaut vai tie paši Vārves nēģu zvejnieki