atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu
eerglis 09.05.11

balsojam kurš labāks!
eerglis 09.05.11
super, ar tavu atļauju ielikšu arī šeit.
eerglis 09.05.11
bilžu albums, vai atsūti man uz e-pastu martins.vanags@gmail.com
Kas ir elbams???
eerglis 09.05.11
ieliec elbamā lūdzu :)
Neizdevās
mrk 1.jpg - 407.9KB
eerglis 07.05.11
sorry vislaik jūk niks, kas kurābrīdī sākumā :(

Logo tiešām forši, uz nākamo pasākumu vajadzētublakus sponsoru karogam uzvilkt MKR karogu :)))
Logo palika pie Guntarakl,viens variants itkā tika vēra ņemams,bet šeit parādījies vēl nav.Ja izdosies,mēģināšu ielikt pats tālākai apspriedei un izmaiņām.
eerglis 06.05.11
kilka brencisplencis, kā beidzās apsriede par logo?
Tonis 06.05.11
Mazie meliņi?
murgs 06.05.11
man patīk divi teikumi par saeimas vēlēšanām.1.kas gāja vēlēt;paši vainīgi,ka ievēlējāt!!!2.kas negāja vēlēt;paši vainīgi ka nevēlējāt!!!laba atmazka!!!man domāt,ka te viss būs tikai tukša runāšana!!!parādījušies jau pirmie mazie meliņi!!!
eerglis 05.05.11
Bralitis tad pie tiem simts vēl būs viens uz kuru rādīt ar pirkstu, jo saeima jau nepazudīs :)
Bralitis 05.05.11
Ļimoni pazūd bet atildīgo nav. Smieklīgākais ka visu visi zin bet izdarīt neko nevar. Nevar patreiz visiem 100 saeimas bumbieriem iesviest ar sūdu piku - jo visi tak rāda viens uz otra neizdarību :(( Ievēl tauta prazidentu un tas zinās ka var dabūt bietē.
eerglis 05.05.11
negribot pasprūk, kāds rupjāks vārds. Brīnišķīga iespēja, noteikti Zatlers mani atcerēsies ar labu vārdu.
V.S.O.P. 05.05.11
Ērgli, tev ir ko darīt, sazinies ar Krišjāni un izdariet Juridisko daļu līdz galam, please :)
V.S.O.P. 05.05.11
dokumenti ir viltoti, PVD netiek klāt. Un negrib arī.
eerglis 05.05.11
interesanti fakti, ņemot vērā, ka LV tīkla licenzes ir nelielas, attiecīgi gala produkta cena ar nevajadzētu būt lielai, jo par ūdeni nav jāmaksā, tik vien kā tīkli, laivas un cilvēku izmaksas.

Kas tad ir izmaksu cēlonis, jeb Latvijas iekšzemes zvejnieki nespēj apmierināt pieprasījumu?
Tonis 05.05.11
....uz papīra
V.S.O.P. 05.05.11
PVD tirgu kontrolē, esam ES un CT zivju paviljonā 95% zivju(tai skaitā visiem zemmēriem) ir ārpuslatvijas izcelsme.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs