Ko teiks opozīcija par oresta uzbraucienu?:)
avtt, 26.maijs 2013, 12:10
Teikšu ka parasti strādājot ar ''baltušku'' cope seko ļoti ātri un nomirkt nepaspēj un lieto viņu biežāk copējot ar pludu pagatavo kā jau kungi minēja:)
orest...šī kombinācija=:) nozīmē smaidiņu!
"Uzbraucienu" rakstīju :) gaisotnē!
p.s.tak sapratu,ka nav te uzbrauciena!
Gribēju tik tā gudrāk(bet laikam nesanāca...)pateikt!:)
Nekas tur nelido nost un uz āķa turās ideāli.Esmu lietojis pat uz feederi.Ne pa velti viņu tautā sauc par puņķi.
avtt....tas nav uzbrauciens!
Ko teiks opozīcija par oresta uzbraucienu?:)
Viss jau labi,bet vai tāda manna turas uz āķa,vai var iemest.Sīkaļas noknibinās nemanot.Man viņa tik stingra ka spricē neievilksi un es pusstundu varu droši makšķeri nepārmest.Ja manna pa mīkstu,tad ātri ūdenī izmirkst un bieži jāpārmet,bet tas baida zivis.
Es daru tā
1.Ieberu mannā krūzē
2.Uzleju ūdeni 2mm lai pārsektu mannā
3.Pēc min 5-10 maisu aptuveni min 15
4.Kad manna palikusi kā krējums(puņķis)pildu špricē
5.Parasti to daru krastā jo ņemu ūdeni no ūdenstilpnes kurā ķeršu.
Lai veicas.
Vo,to arī vēlējos zināt!
Paldies,dadyboy!
Danke,orest!
Gan arī Tavs variants ir labais,bet domājams,ka tā mannas maisīšana ar ūdeni, bez uguns klātbūtnes,ir kaut kas pavisam cits!
Lūk,mani interesē tas "kaut kas pavisam cits"!
Tagad visi slaktē fišiņu,kā jau pie svētdienas,tamdēļ tik "pulka" atsauksmes laikam...:)
Koroč,kā parasti,jāiziet pašam viss cauri!
Tad redzēs,kas tur ne-sanāks!:)
ieber burkā mannā pārlej ar ūdeni tā ka nosedzas visa manna 2mm ,pēc 15 min maisi cik biezu vajag pilda špricē vai ar kociņu tin virsū uz āķi
avtt, 26.maijs 2013, 11:12
Danke,orest!
Gan arī Tavs variants ir labais,bet domājams,ka tā mannas maisīšana ar ūdeni, bez uguns klātbūtnes,ir kaut kas pavisam cits!
Lūk,mani interesē tas "kaut kas pavisam cits"!
Tagad visi slaktē fišiņu,kā jau pie svētdienas,tamdēļ tik "pulka" atsauksmes laikam...:)
Koroč,kā parasti,jāiziet pašam viss cauri!
Tad redzēs,kas tur ne-sanāks!:)
avtt...Nezinu kā ar sprici liek uz āķa,bet es daru tā....Mazā bleķa krūzītē ieleju nedaudz ūdeni un lieku uz gāzes.Nedaudz cukuru iemaisu un kad sāk vārīties tad lēnām beru mannu un maisu.Kad nevar vairs pamaisīt tad ņemu no uguns nust un turpinu bērt klāt mannu un cītīgi spaidu ar karoti.Pēctam ņemu to mīklu rokās un vēl beru mannu un spaidu līdz dabūju kondīciju kādu vēlos.Tad pievienoju nedaudz aromātu,bet nedaudz.Karsts proces,bet jāpiešaujas.Slinkais variants kad vārošā ieber mannu un gaida min.15 lai nobriest.Tālāk viss tāpat.Cerams ka saprotami izskaidroju!Ne asakas!
orest!
Biju reiz' redzējis,ka no šprices spiež uz āķa virsū!
Cits ar zariņu pindzelēja...
Kā viņu īsti pagatavo?
Vai nebija,ka ieber sauso mannu trauciņā un ielej ūdeni un maisa līdz tā sabriest?
avtt, 26.maijs 2013, 09:28
ir tā
orest!
Biju reiz' redzējis,ka no šprices spiež uz āķa virsū!
Cits ar zariņu pindzelēja...
Kā viņu īsti pagatavo?
Vai nebija,ka ieber sauso mannu trauciņā un ielej ūdeni un maisa līdz tā sabriest?
avtt...ko tu sauc par mannas šmāģi?Es taisu mannas mīklu un uz āķa lieku bumbu boilas lielumā.Kādreiz Umurgā baigi labi uz tādu ņēma līņi.Var eksperimentēt un piepilināt saulespuķu eļļu,anīsu,vanilīnu,zemenīti.Karpai,līnim patīk!
maajvabolju kaapurus kaads ir meegjinaajis?
Zinu,ka kaut kad,kaut kur bija rakstīts bet ej nu atrodi...
Palūgtu, vai neieliktu linku vai tekstu,vai padalītos savā praksē par to mannas šmāģa pagatavošanu,ko liek uz āķa?
Te vienā vietā ,sūkātāji kā biezs bet bezgala izlepuši ,ka jūsu mātes!:)Tamdēļ esmu eksperimentu pārņemts!
Pēc raidijumiem arī esmu nopratis ka nevajag zemi.Bet tomēr vēlreiz pārjautāju:))
Ir pieejama melase pa 5l - 4Ls; un saulespuķu spraukumi pa 5kg - 3Ls! Ja ir interese, palīdzēšu sagādāt!
Bandito, 23.maijs 2013, 09:25
Pirmdien vedu uz Rīgu vairākiem! Moš vēl kādam vajag?
vienmēr, izņemot karpu copi
NG-NG, 24.maijs 2013, 08:25
Es ar nesaprotu. Visās fīderraidījumu copēs tavā spainī zemi nemanīju.
Vienmēr, tas nozīmē moš' tikai sacenēs, kur ir sava specifika, bet ikdienas cope - tiešām vienmēr?
o.