Davis-Di [13:52]: Kādam bandit tail ir sanācis iestrādāt, man ne visai - tiesa gan man uz SZ tail un strikepro wolf tail ar ne visai. Izņemot puikam uz JR wolf tail izšāva vienreiz labi.A kur viņu varētu atrast pasūtīt? Izskatīju daudzus saitus un lētākais ko piedāvāja bija SE
Rein, 9.decembris 2019, 13:55
es zinu kam ir 3 gab rezervē:))
Blats, zils ar sarkanu asti
Davis-Di [09.12.19]: Kādam bandit tail ir sanācis iestrādāt, man ne visai - tiesa gan man uz SZ tail un strikepro wolf tail ar ne visai. Izņemot puikam uz JR wolf tail izšāva vienreiz labi.
A kur viņu varētu atrast pasūtīt? Izskatīju daudzus saitus un lētākais ko piedāvāja bija SE
Kādam bandit tail ir sanācis iestrādāt, man ne visai - tiesa gan man uz SZ tail un strikepro wolf tail ar ne visai. Izņemot puikam uz JR wolf tail izšāva vienreiz labi.
Davis-Di [06.12.19]: dāvanām nevajag taupīt. apm 10 eur pārmaksāt sanāk. toties kādu var iepriecināt. es domāju tā
svens76, 6.decembris 2019, 20:20
Tas jau tiesa, tikai copmaņi dāvanas parasti paši pērk. :) Es sen jau esmu teicis ka man no copes neko nedāvināt, tai skaitā dāvanu kartes!
ir arī daiļais dzimums kurš cop3
dāvanām nevajag taupīt. apm 10 eur pārmaksāt sanāk. toties kādu var iepriecināt. es domāju tā
svens76, 6.decembris 2019, 20:20
Tas jau tiesa, tikai copmaņi dāvanas parasti paši pērk. :) Es sen jau esmu teicis ka man no copes neko nedāvināt, tai skaitā dāvanu kartes!
https://www.sportfiskeprylar.se/sv/artiklar/buster-jerk-15-years-limited-edition.html
Laba dāvana Z-svētkos
svens76, 6.decembris 2019, 20:00
Sorry!
Tik cik kastīte smuka, savādāk ceņiks liels.
Pārdodu dzerkus 25 eur par visiem
Os555 [20.11.19]: Semtex [Vakar]: Fox Rage Prism jerk 180cm 40-120g"kāts
kāds ir ar viņu darbojies?
ko varat pateikt?
kurā veikalā viņu varētu patirināt?Man ir tāds kāts tieši. Lielisks. Sniedza pirmo metru. Lietojis esmu kādas reizes 10. Tā ka ir doma ņemt ar lielāku testu, šo tirgošu pēc sezonas pa kādiem 70. Pirku eboat, pirms 3 vai 4 mēn
tas kāts jauns maksā 60eur copesnamā, pašlaik ir 30%atlaide, tev ta cena jo zin ka metrs bijis uz viņa
Semtex [20.11.19]: Fox Rage Prism jerk 180cm 40-120g"kāts
kāds ir ar viņu darbojies?
ko varat pateikt?
kurā veikalā viņu varētu patirināt?
Man ir tāds kāts tieši. Lielisks. Sniedza pirmo metru. Lietojis esmu kādas reizes 10. Tā ka ir doma ņemt ar lielāku testu, šo tirgošu pēc sezonas pa kādiem 70. Pirku eboat, pirms 3 vai 4 mēn