atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lucky John manekli

gaca124 06.05.11
Nu skaidrs un ari lidakas 4 Nr panems!!!!
Tonis 05.05.11
gaca, tas atkarīgs cik lieli asari pārsvarā tai dīķī grozās,lai atsijātu zirgazobus es mazāku par 4 N nelieku,kaut gan arī uz tādiem tie pamanās uzsēsties.
dzhi 05.05.11
gaca, ko tad tu jautaa, ja jau tik gudrs??!!??
Griezeejs 05.05.11
Ja par LJ, tad mans iecienītākais poperis ir tieši LJ Bubble Pop (liekas tā saucās).
gaca124 05.05.11
man ir viens jautajums par rotiniem:kada numura rotu ir vislabak nemt asariem??
gaca124 05.05.11
bet vadot vienmerigi ir liels procents ka lidaka nezšķirsies par uzbrukumu, vai ari bus daudzas tukšas copes!!!
dzhi 05.05.11
teoreetiski muudzis ir jaavada vienmeeriigi, bet es vinju arii uztwichoju. liels miinuss muudzhiem ir liels braakja procents- nespeelee bet peld kaa pagale pie vienmeeriigas ietiishanas.
gaca124 05.05.11
Laikam jau ar, jo tieši taja bridi plesoņa izšķiras par uzbrukumu!!
gaca124 04.05.11
a ka tie mudži pareizi ir javada??
Ar pauzem??
gaca124 04.05.11
Man pasam liekas ka raudas krasojums strada visur, un vinu var izvadit pat lidz 3m!!
DsKs 04.05.11
Liepaja manuprat tas ir 'default' modelis un iespejams ejosakais,divadligais mudzis ( videjais izmers ) ar tris pamattoniem - baltais,burkans un zalais ... seklam vietam ideals ... uz zelta un tigerveidiga krasojuma salidzinosi maz dzirdets un maz ari pasam kas bijis
aiviss 04.05.11
Es visvarāk esmu noķēris uz raudas krāsojuma mūdzi. Babītē topā ir burkāns. Pastāv uzskats, ka pavasarī labāk ķeras uz dabīga krāsojuma vobleriem, rudenī uz spilgtajiem. Mūdži derēs seklām vietām.
gaca124 04.05.11
uuu!
gaca124 03.05.11
aivi kada krasa tev vislabak strada??
gaca124 03.05.11
kādus mānekļus labāk izmantot seklāsvietas ar dzi'lumu lidz 1m, un kadus dzi'lakas vietas, un vietas kur ir loti daudz zalu??
aiviss 03.05.11
Ja liktu izvēlēties vienu lucky john, es izvēlētos rolling minnow jeb mūdzi.
AndrisABC 03.05.11
Gaca, Lucky John mānekļi, tāpat kā daudzu citu ražotāju klāstā ir ļoti daudz dažādi mānekļi. Nedomāju, ka esi pareizi uzstādījis jautājumu, diez vai tavs mērķis ir cope tikai un vienīgi ar šī ražotāja mānekļiem. Ja tu prasītu kādus mānekļus labāk izmantot seklās, aizaugušās vietās, kādus seklās neaizaugušās vietās, kādi ir labāki virsmas mānekļi, kādus dziļumā līdz 3m, kādus lidz 5, kādus copējot līdaku, kādus asariem, kādus zandartiem, tu noteikti saņemtu daudz vairāk un konkrētākas atbildes. Par sevi varu pateikt, ka mana izvēle lielāko ties ir gumija dažādos variantos.
gaca124 03.05.11
vibroaste???
gintsgg 03.05.11
Man patīk tās nezacepļaikas , gumijas zivtiņa vai vibroaste ar roterīti priekšā , zālēs strādā perfekti .
ArtursK 03.05.11

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs