atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ledus urbji

sikais18 30.11.12
jenots13 30.11.12
Es ar vakar biju Salmo bodē iegājis,lai paskatitos sev urbi 130mm.Skatijos Heinolu cena bija ap 80ls viss it kā ok,bet nu ja ir tāds brends tad nesaprotu,kapēc jaietaupa daži eiro,un nevar uztaisīt normālas ručkas kā Morai???Nu es teiktu ka kvalitāte tām ručkām ir smieklīga,sliktāka pat par Barnaulas.Viņas tak jau rokā paņemot ir tādas mīkstas un ar divām skaviņām savilktas.Man peronīgi tas uzreiz atturēja no šī urbja iegādes.
Tad pacilāju Mora Nova viss it kā forši labs,nostrādāts urbis,bet man kaut kā likās baigi smags.Pie lielakiem gabaliem staigājot tas tomēr ir svarīgi.Beigas paņēmu Mora Arctic.Lētaks par Heinolu,man patīk ka garais šneks ir.Vēl iedeva atlaidīti un bija jāņem ciet.Tagad jagaida ledus.
bums 29.11.12
Ja Rapalas galvās Somi ir leņķus izveidojuši tad ņehren viņus pārtaisīt pēc sava prāta vai neprāta...DDD Ja leņķis jābūvē mājās pašam -pēc zoba nomaiņas lūzumiem u.t.t tad viss jādara ,kā video ir parādīts .....
bums 29.11.12
Es jau biju viņam piedāvājis to visu apskatīties tepat Latvija ,bet tas bija sen un no tās puses iniciatīvu nemanīju /atšķirībā no Zariņa Valda kurš pašlaik Vidzemē rullē/;DD Tas ir ļoti labi -varbūt būs sapratis :DD Viņam ir viena vaina -trin tur kur to nevajag darīt Tā bija gan ar Mori gan Raplu .Varbūt tagad kaut kas mainīsies uz labo pusi-cerams Ja atklāti ar Moru viss notiek tieši 5x ātrāk nekā ar Rapalas galvas asināšanu.Vēl viena lieta ka ar asināšanu vien ir par maz ir jāuzbūvē leņķu pārbaudes stendiņš .Vēl ieteikums ja slīpēs Heinolu ar lentu -ieraus ūkstā -neskatoties uz to ka Somi veido galvu leņķus tieši tā .
Sencis 29.11.12
Bumam. Par to nelamāšanos - kā zināt... Biju galvaspilsētā iegājis "Salmo" bodē, tirgotāji zināja stāstīt, ka Sīmanis esot bijis aizsūtīts komandējumā uz Heinolas rūpnīcu skatīties kā viss notiek, tā, ka var būt dažādi :))
bums 28.11.12
Ceru ka tagad vismaz viņš saprata no kuras puses galvai jāiet klāt :DDD It kā jau kad skorobe uzjund kaut ko tādu gribētos --...bet cilvēks jau nav pie vainas ,cerams ,ka šosezon nebūs par Heinolu jālamājās :DDD Man šances pietiek ar Moras nažiem ...
micuks 28.11.12
Bums liec iekšā komentāru, ka tāpat kā neņem Sīmaņa garadarbus uz labošanu, tā vai nu neņemsi pašu sap.... galvas, vai arī remonts maksā XX naudiņas. Un vispār dēļ dažiem latiem čakarēt sev un citiem nervus točna nav jēga. Zobus taču mēs sev paši nelabojam, bet gan meklēja spečuka palīdzību.
bums 28.11.12
Micuk uzasināt nav problēmu ,bet labot to ko kāds ir sap..sis ir nepateicīga nodarbe ,jo tā kā vajadzētu būt vairs uztaisīt nevar Tagad gribētos redzēt galvu no kāda mūsu kuļibina kurš to būs pamēģinājis ar slīplentu ..:DD Man ir tāds aparāts ,bet ar to es slīpēju asmeņus tikai tad kad pārmetinu galvai asmeņus -veidoju leņķus no jauna .....
bums 28.11.12
:))
micuks 28.11.12
Bums, Tev tagad jāliek galdā cepums, tam kurš ielika to video linku šeit. Iedomājies cik daudz darba Tev tagad būs darba :D
Sencis 28.11.12
par to video Bumam pilnīga taisnība. Kā reiz man teica viens labs speciālists, (par citu tēmu): " Meistaram nav noslēpumu, meistaram ir nianses"... A nianses ta somi neparāda. :))
bums 28.11.12
Un tagad tam lielajam prātvēderam kurš te bļāva pa visu pasauli ,ka Rapalas galvai nedrīkst ārējo malu aiztikt ,ko ?? Es redzēju personīgi kā Somi to dara Tur ar šmirģeli vien nepietiks Pavērojiet uzmanīgi 2 ļoti svarīgas lietas tajā video nav parādītas ...:D Video ir ar pareizu domu ielikts ,jo Krievijā Rapalu tirdzniecību bija lielākās problēmas -galvu asināšana
bums 28.11.12
Es jau visu laiku viņu tā asinu Tikai bez lentas :DD ir jau labi ka visi asinās Tikai darba gadi ir vajadzīgi ar -pamēģiniet :)) Vismaz tas marazms ar galvu čakarēšanu varbūt beigsies :DD
bushmans 28.11.12
meistari varbūt nebūs ,bet zināmas sakarības ir !
Piem :malkas plēšamajam cirvim un ledus skaldāmajam ir vienāds leņķis - 23 grādi!

PS.pieļauju,ka tūlit vesels bars meistaru metīsies kaujā apstrīdot minūtes :)

bet tie kas ir bijuši pāris servisos ar savu audiku mani sapratīs :))) !
orests 28.11.12
Nu tik visi būs meistari!
Sencis 28.11.12
Nu ko, rapalisti un heinolisti, metīsimies asināt nažus :)))
Video šeit.
kraft 26.11.12
Meh, jebkura manta būs praktiskāka, ja tā nesastāv no divām pilnīgi atdalāmām detaļām.

Pierādīts jau sen.
bushmans 26.11.12
bik nesaprotu !
autiņā ir galīgi vienalga vai mētājas salocīts,,,vai no 2 daļām urbis.
Pie ūdeņa da jebkuru urbi sastellē un tāds viņš ir līdz copes beigām!
...arī ja uz upi jāiet 1 km,kā man,ja nevar sniega dēļ piebraukt,urbis tiek sastellēts un ērtākai kastes neššanai,plecā !
kur strīdus ābols?
bums 26.11.12
Piekrītu ,bet ne visi grib vazāties ar 2 caurules gabaliem padusē :DD
spiningists 26.11.12
Labākais savienojums - truba -trubā un cauri skrūve. Nekas neļurkājas, nelūzt un arī salā izjaukt neapgrūtina, vienīgais lielais "-" - 2 daļas...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs