atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ledus urbji

spulgits 25.03.11
aiwa

Pasts
spulgits 25.03.11
Ja kādam vajag atdošu krievu bori vajadzīgs Bums remontiņš jo atlūzusi vītne akšdaļā un naf naži.
gintsgg 25.03.11
aivisg , es arī no savas pieredzes , man kaktā stāvēja vecs ļeningradietis , kauns bija pat kādām rādīt , man arī bija doma nopirkt mora 130 , tad pie manis atbrauca brīnummeistars Bums , liku kaunu pie malas un parādīju Bumam savu urbi , Bums paņēma , iemeta bagāžnieka un aizveda , tās pašas dienas vakarā jau atveda manu urbi atpakaļ , tagad es savu veco krievu varu jebkuram ar lepnumu rādīt , un ne pret vienu moru vai kādu citu nemainītu , urbj tā , ka liekās , ka ledum vajag tikai to urbi parādīt un caurums pats no sevis paverās .
Tas tik ir meistars zeltrocis , slavēšu viņu visu mūžu , pat mazbērniem par viņu stāstīšu .
aivisq 25.03.11
davidsons112
no savas pieredzes varu ieteikt sākumā paņemt no paziņām dažādu firmu urbjus un pamēģināt reāla copē paurbt. tad redzēsi, kura firma tavai rokai labāk patīk. es izmēģināju dažādus postpadomju ražojumus, bet beigās nopirku krietni lietotu MORA130. protams, kad būs vairāk naudiņas nopirkšu jaunu MORA, bet patreiz esmu apmierināts. un tas neskatoties uz to, ka jauns Tonar vai Barnaul ir lētāks. :-)
kaatels 25.03.11
pieliec nažus, pieliec darbu un sanāk Burnabuls par 18ls
gintsgg 25.03.11
Ērgļa piedāvājums man liekās viss labākais , 10 Ls pa urbi un atdod Bumsim uz profilaksi , būs labāks par jaunu , viss maz man tā bija .
eerglis 25.03.11
man ir vecs krievu urbis atdošu pa cēneri. alūgsi bumsim nažus un būs pa pirmo. Ar tagadējiem ar var skrubināt, tik skaida par resnu, daudz spēka vajag.
Zivnieks 25.03.11
bet domāju, ka Tu vari droši te forumā ierakstīt, ka Tu kaut kādu lietotu urbīti gribētu nopirkt :)) domāju, ka kāds noteikti atsauksies :))
Zivnieks 25.03.11
Sveiki. ;)
Gribēju pajautāt pa cik ls var nopirkt urbi priekš iesācēja nu tā lai ar viņu var kaut ko izurbt?
Paldies jau iepriekš!
eerglis 24.03.11
tas ir zemes irdinātājs.
gintsgg 24.03.11
Šito vajadzēja likt pie anekdotēm .
aakkis 24.03.11
Nu baigais urbis!
aakkis 20.03.11
Tā jau viņš ir,jāņem nost augšējā ručka un jāielej eļļa.Tad tas trubas gals jānoglušī,bet zem katras ručkas ir lodīte un tur ar ir caurums!Ar šneka daļu jau ir grūtāk,tur jau nezini,kur kāda pora-pa kuru mitrums tiek iekšā.
Fugu 20.03.11
Moška urbim iekšējo centrālo cauruli (asi) ir jāaizlej ar kautko jāaizpilda lai nerūsē. Es tā vismaz domāju,ar sveķiem,vai epoksīda sveķiem vai kādu citu masu.Tā lai tur mitrums neuzkrājas un netiek,bet tas laikam ir jādara jau tad kad urbis ir tiko iegādāts.
aakkis 20.03.11
Vienkārši man trūkst vārdu.....Šodien aizlaižu uz dzirnavu dīķi,pēc kādas stundas urbjot kārtējo caurumu,urbja ručkas paliek rokā.Viegli griežot,nolūst pie locījuma vietas.Mēnesi atpakāļ nokrita nažu galva,tagad atdalās šneks!Nu ražot tā Altaja Barnaula nemāk,pareizāk būtu teikt -materiālu izvēlēties.Labi urbis "Tonars",jau gadus piecus,nu izurbts varbūt ~20000 caurumu.Krāsu jā,to viņi noķepēt māk,pat rūsu neredzēsi caur.Iekšpusē tā caurule sarūsējusi kā papīrs!Glabāts visu laiku sausumā-pareizi ir,nevajag žāvēt pēc copes!Pa "Tonar" un "Nero " ručkām vispār ne gribās runāt,jaunam jau pēc dažām reizēm viņas jau ir jābintē!Nu labi:atpelnījis jau viņš būtu,sašveicēšu un vēl ies,jo jaunie pilnīgi identiski.Kāda garantija-nekāda!Dienu izčakarēja pamatīgi,vakar Usmā urbu ,neko nejutu-gāja kā sviestā.Būs laikam divi jāņem līdzi! DDDD!!!!!
salmo19 18.03.11
ja pirmo reizi! :)
Tonis 18.03.11
V.S.O.P. Kurā galā ta tās sīgas, 2kg brekša platumā ,tā kožas? Varbūt pa ceļam vari piestāt,iedošu gan 150mm ,gan 200mm, pie kam ar visu motoru.
bums 18.03.11
Tev atlaide tavs Aseri būs 21tais /acīte/:DDDDDDD
aakkis 18.03.11
Tu pirmo reiz te?Bums viņus pārtaisa citā kvalitātē.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs