Krieveniekiem visiem modeļiem naži savstarpēji maināmi,nesaprotu kur tev ir problēma,viņi tak praktiski ir katrā copes bodē.
Sakiet kur varētu nopirkt krievu urbim 125 mm asmennnjus?
Gati tā Normak meitene pagaidām neko nekomentēs ,jo Viņa nav Latvijā Viss tika noziņots un atbildi aizsūtīju Tev uz privāto pastu-Uzskatu insident ulažen :DDDDDDD
Diemžēl ar Normarku tādas šaizes gadās. Es nesaprotu, vai nu tur cilvēkiem ar attieksmi kaut kas nav vai kā. Bet vistrakākais, kas tas reāli rīvē kantes tiem, kas strādā labi.... diemžēl tā ir:(
gati,izsaku līdzjūtību....:(.
Pie mums Dobelē viens ir aizķēries. Ja kas, raksti privāti, kautko varbūt varam saštukot.
Internetveikalos arī nav.
ņjā... trūkst vārdu......
Kad NORMARK galvu nodevu, visi stūri bija veseli - galva bija labākā stāvoklī nekā uzasinātā. Vot piparu bodīte. Nez kā to varētu komentēt Normarka meitene, kas te ik pa brīdim parādās! Kad viņai tika zvanīts par šo šmuci, tad atbilde bija, ka tas ir NORMĀLI!
bums, tajā bildē ir galva, kura skaitās uzasināta - pēc NORMARK domām!
Nu vot it kā ir atradies pircējs manam baltajam, bet ir cita problēma - visā Rīgā nav neviens Rapalnieks nevienā bodē. Varētu ņemt jaunu, bet Normarks nav atvedis. Ko nu?
BBGatis- ko kreņķi noķēri? Man ir 3x darīšana bijusi ar Normarku - un trīs reizes kreņķis noķerts:DDDD Rapala ir laba firma, taču Normarks tāds nav... diemžēl.
suits, ja mirtina galva ir asināta pie buma, tad tai ir jāņem labāk kā jaunai!
suits iedošu tev ļeņingradieti.urbj ātri ,za...urbt:DDD pie desmit aliņģiem būsi manāmi iesilis....
Mirtins,
ja tavam būtu jauna galva nevis asināta, tad viennozīmīgi mainītu, jo man ir jauni rezerves asmeņi iepakojumā. Ja tu savam iemaini asināto galvu pret jaunu, tad taisam līkop.
Nu vispār jau ir tas baltais lēns. Ikdienā tas lomu nespēlē, jo pie desmitā āliņģa pat nedabū tā normāli iesildīties - ļoti viegli urbjās.
to suits! Mora Nova tiešām ir tik jūtami lēnāka??