Mora Ice Micro, Mora Ice Pro, Mora Ice Arctic, Mora Expert and Mora Fjäll-Expert
šie naži ir visiem šiem boriem vienādi ,kaut arī mēdz būt 2 dažādi trinuma leņķi
# Mora Nova System
# Mora Ice Easy
# Mora Ice Pro
# Mora Ice Arctic
# Mora Ice Micro
Ar nožēlu jātzīst ka More Expert vairs nepiedāvājās More sortimentā
jā, Tev taisnība.
Man ir expert pro ar teleskopisko ručku bez pagarinātāja.
Arī tas manam augumam (1,84) ir patīkami, ja ledus sākas tikai zem pabiezas sniega segas ;)
mmartins šim borim garāko variantu var iestellēt tikai ar starp posmu Vidējais verķis
Aptuvenā cena 12 ls
Šogad paņēmu šito modelīti.
Par cik Peipī sasēdies pabiezs sniedziņš uz ledus, uzstellēju uz garāko variantu (kā video), tomēr pāris vietās pie torosiem līkums atdūrās pret ledu un cauri nedabūju ;)
Bet vietām ledus tikai kādi 30 cm.
Mirtin konkrētā reize var būt tikai viena ,ja kādam nemanot gribi ieborēties kastē ;DDDDD
klusiņām ..........:DDD
Pērku ledus urbi. sfēriskie naži & 130 mm diametrs vajadzīgs.
Izskīros par rapala 115mm un gaidu ar nepacietību rītu lai notestētu.Gan jau es tās lielās kautkā izstīvēšu.Divi gadi atpakaļ mana 8,4 līdaka 130mm āliņģī iesprūda,tač ar spēku dabuju atkorķert virspusē.Vergs jau parasti autiņā mētājas,tā ka gan jau ko varēs sadomāt ja vēlreiz paveiksies:)).Man dikti iepatikās rapalas galvas vienkāršība.Starp citu e- boat veikalā uz Brīvības ielas shimano spolēm un kātiem 50%atlaide
bums - es zinu, es tēvam tādu pašu nopirku - sķiet ka stāv uz vietas. Toties spēks nav jāpieliek nemaz - kaut turi zobos un ar vienu roku griez:D
Man jau tas konkrētām reizēm tik paredzēts:D
Mirtin Tev būs grūti pierast pie Ice ,jo pārsvarā borējies ar Rapalu 115 Icim Skaida par maigu :DDDD
Kāda starpiba vienalga saprata vai 130 -135 :DD
Jēkabpilī, Otto veikalā Mora ice 130mm bija plauktā :) cenu gan neatceros 57Ls ?
Jā:D Man jau šķiet, ka es ēsmu nopircis pēdējo Moras aisīti 130:DDDD
Vienīgi pašlaik Rapalu 130 Tev būs iegādāties problemātiski.Ja par Expert tas ir darba zirgs bez liekiem pribambasiem un pieņemamu cenu.Vienīgais ka Mora pašlaik koncentrējas uz jauno modeli Nova un iepriekšējos laikam pat vairs neizlaiž.Ja kādi arī ir nopērkami tad no iepriekšējo gadu rezerves :))
apnika man cīnities ar slapjo ledu,kurā krievu urbis strēgst iekšā.skatos uz mora expert uz rapalas urbi,kuri ir līdzīgā cenā.varbūt saspringt un paņemt moras dārgo galu kas ap simtu maksā.instruments tomēr kalpos daudzus gadus un gribas lai būtu pašam prieks.padalaties ja kāds reāli notestējis un salīdzinājis minētos urbjus.gribētos diamētru tuvāk 130mmm.morai smuki parādīts ka ar aķeni urbjas ledū.kā ir ar ekspert modeli,vai rapalu?kāds ir paurbies ar abiem? rapala izskatās droša jo nav kam atskrūvēties un lenķis ar nevar pamainīties.
Iejēmu čagu poņa atausa :DDDDDDDDD
Rīdzeniekiem būs maķenīt vieglāk Ir veiktas sarunas ar Agri no Milo bodes Bruņenieku iela 43 Moras un ctādus nažus varēs nodot uz asināšanu šajā vietiņā-omulīga un sakārtota :))))) Ja jau viss notiks informācija būs ievietota no Viņa puses
Bums
cik % vai collas???
:DDD