atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ledus urbji

bums 18.01.11
Man viens Aseri pašlaik ēd nervus nost -Kamēr neuzvarēšu gulēt neiešu :DDDDDDDDD
lacuks007 18.01.11
paldies Bumam par nažiem! ja būs apstākļi 6dien iemeiģināšu un došu rezumē!!!
aakkis 18.01.11
bums 18.01.11
Naži expertam ir sakārtoti tā ,ka ņem jebkādu ledu Naži ir daudz pateicīgāki par Spiralen nažiem Trīšanas reizes ir daudz vairāk reižu pieļaujamas Pašlaik rekords vieniem Ventspils nažiem ir 9 reizes Cilvēkam labākā cope gliemežu/džodžiņu/ vietās un tur daudz ledū iesalušu gliemežvāku kuri nažus sēdina analogi šmirģeļripai.Mansw vērtējums ir Expertam par labu :))
aiwa 18.01.11
Jaut. speciem-Bumam!
Interesē pārriet uz Mora urbi. Cik saprotu, tad viennozīmīgi tiek rekomendēts -Expert tipa! Kā tur īsti ir ar tiem nažiem (trīstūrveida-LD tipa), vai nav problēmas ar sausu un slapju ledu? Liekas, ka nažus trīt arī ir vienkāršāk!!
Pateicos!!
guncha56 17.01.11
Bums paldies !
bums 17.01.11
Parastā kļūda ir tā ka titānu nesilda Tas ir vispirms jāuzsilda līdz 200-300 grādiem un tikai tad jāmetina
bums 17.01.11
guncha56 tikai argona vidē ar titāna stiepli Ja jau problēma smeļas mutē varu palīdzēt :DD
mmartins 17.01.11
Volframa boris būtu visātrāk grimstošais.
Arī kušanas temperatūra tam būtu visaugstākā :)))
guncha56 17.01.11
Bums man tāds jautājums,varbūt esi saskāries?Titāna borim nolūza spirāle provēja metināt bet neturas,ar ko var piemetināt?Tas nav manējais boris bet drauga,kādreiz pa80 ls pirts.
mirtins 17.01.11
Bums - dankešon maistar:DDDD
bums 17.01.11
Mirtin par Ice naf problēmu vālē tik uz Babīti jems labi :))
bums 17.01.11
Нитинол (никель-титан) — сплав, обладающий памятью формы, применяемый в медицине и технике.
Ja būs izdevība sadabūt šādu pavadu tad tā būs mūžiga ,jo šim sakausējumam ir atmiņa -vienmēr stīgā.Līdzīgi kā vara monokristālam kuru izmanto par ziemas makšķeru sardziņu dārgs bet labs
mirtins 17.01.11
bums - es arī gribēju teikt, ka man vienalga no kāda materiāla ir pavada... bet ja tai ir tādas īpašības, kā tām, kuras dēvē par titāna, tad man tās pavadas patīk:D
bums 17.01.11
TiO2 un no tā visas izrietošās īpašības Un jautājums vai TiO2 pavadas rokās turējis esi ??
daks 17.01.11
bums-nedusmojies,gan būs labi,21 iesi uz ZM
bums 17.01.11
No kādie elementiem šis metāls sastāv mani maz uztrauc
bums 17.01.11
Титановые ледобуры
Помимо всех преимуществ, присущих прочим ледобурам производства нашей компании, у титановых ледобуров есть две выдающиеся характеристики - чрезвычайно низкий вес и высокая прочность. Титан не подвержен коррозии и очень долговечен. Кроме того, наряду с обычными двухножевыми бурами можно приобрести и трехножевой вариант. Выпускаются также модификации с телескопическими шнеками и ручками, позволяющие бурить лед до 1900 мм.
bums 17.01.11
Nečakarē prātu -tas boris ir no materiāla kura nosaukums ir TITĀNS
ja bibās ar mani pastrīdēties -garām
http://www.tonar.su/index/produkci/titanovi/titanovi/at_product/714/index.htm
lasi pats un funktierē
daks 17.01.11
starp citu-titana pavadas ir tikai reklamas triks,viņas ir stavējušas blakus

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs