atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ledus urbji

mirtins 21.12.10
Lizzy - ne jau ārējais izskats noska urbja skaistumu:D Lai gan sarkans gals ir diezgan kairinošs:D Manis pēc tas var būt kaut vai mazu bērnu kaku krāsā, ka tik būtu gana ass:D
Lizzy 21.12.10
mirtin: pēc būtības urbja asmens ir dzelzs gabals, kura skaistums nav tā pamatfunkcija :) Tomēr, ja Tev šķiet, ka tā izskats biedē zivis droši atnes pie mums, samainīsim pret skaistu, spilgti sarkanu :)

aakkis: katrs pats var izvēlēties, kurš no asināšanas variantiem ir pieņemamākais. Ir makšķernieki, kas jau otrā dienā brauc uz ezeru, tādēļ viņi nevēlas nedēļu gaidīt, kamēr tiktu uzasināts tieši viņu asmens. Savukārt ir arī tādi, kas vēlas saglabāt savu asmeni. Mums ir prieks piedāvāt abas opcijas. :)
ahagars 21.12.10
Lizzy: Tad iznāk tagad slavenās somu urbju asmeņu ''galvas'' assina tepat uz vietas Latvijā ?
aakkis 21.12.10
Tad jau atstāj urbi,un asinātaji iedod asu borēt kamēr uzasina.Kāpēc galvas mainīt!
mmartins 21.12.10
Mirtin, apmaiņas gadījumā tiek piemērots 30 % t. s. "nodrāzuma koeficients", tā ka rēķinies ar to, kādu saņemsi nākamo galvu ;)))
mirtins 21.12.10
Zivnieks - laikam es viņai nepatīku... nesanāk:D
Zivnieks 21.12.10
mirtins
Nu Tu jau vari provēt piekantēties Lizzy, lai moš priekš Tevis smukāko atstāj maliņā :DDD
mirtins 21.12.10
Zivnieks - es Bumsim uzticētu jaunu galvu. Bet manu jauno jau vienreiz apmainīju pret galīgi vecu un nodrāztu. Ja iemainīšu uz kaut ko jaunāku, došu Bumsim asināt:D
Zivnieks 21.12.10
mirtins
ko ta Bumsim neuzticies vai?? :)))
Boroda 21.12.10
- uzasināsim tieši jūsu asmeni (ņemot vērā, ka tas netiek darīts birojā uz vietas, aptuvenais gaidīšanas laiks viena nedēļa)

:DDDDDD Ah, kādas samaitātas domas man te panesās:DDD
Bralitis 21.12.10
Jezups - fizik odnako !! :)))
mirtins 21.12.10
Lizzy - cik naudas jārēķina, ja es uz apmaiņu?
Lizzy 21.12.10
Ņemot vērā daudzos jautājumus vēlreiz komentārs par RAPALA urbju asmeņu asināšanu -
Normark birojā (Ventspils ielā 50) šobrīd piedāvājam sekojošu servisu:

- samainīsim neaso asmeni pret jau uzasinātu;
- uzasināsim tieši jūsu asmeni (ņemot vērā, ka tas netiek darīts birojā uz vietas, aptuvenais gaidīšanas laiks viena nedēļa)
jez_ups 21.12.10
Padoms .Man bija kādreiz vecs ļeņingradietis, ar kuru vasarā borējām caurumus sētas mietiem.Arī ziemā ledu varēja borēt, tikai apgriezienu skaits jāpalielina līdz 3000 apgr./min, tad ūdens uzvārās, un āliņģis veidojas ar perfekti gludām malām un diezgan ātri!
jurciks 20.12.10
ja k'adam interes'e varu pied'av'at 8mm 40cm biezam ledum.ledum no40-50cm-20mm.no 50-60cm-25mm bori,tikai l'idzi b'us j'astiepj 'generators un perfis ar SDS.
mini_Me 20.12.10
Čingij, nu esmu redzējis 170 mm Mora Spiralen āliņģi: tur nu tiešām āliņģis bija pavisam apaļīgs. Uz pavasara pusi tādās straumes paskalotās lunkās varēja aš kaju izmežģīt, vo.
Dzeerve 20.12.10
nu, resns āliņgis ir tāds apaļīgs :D nevis tāds tievs kā zariņs :DD
vieplis 20.12.10
Čingij, kāds ir urbis resnam āliņģim?
jurciks 20.12.10
'zetons par kreisajiem grie'z'niem:) leningrad rull'e:DDD
Dzeerve 20.12.10
vsp, kāda škirba kāds urbis, galvenais ka urbj :d vienīga škirba ir āliņgu resnums

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs