atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ledus urbji

017144 18.02.10
Ko labu, sliktu varat teikt par urbja diametru 100mm? Pašam ir titāna (130mm) ar trim nažiem. Nesen copēju, baidos sabojāt locījuma vietu (pa cik šobrīd ezeros pagrūti urbt ūdeņa dēļ), likās, ka pavārgs... tas locījuma stiprinājums. Doma ir vēl (rezervei) iegādāties BARNAUL 100mm. Tam loc.stipr. labākas konstrukcijas. Ko teiksiet?
aakkis 12.02.10
GatisBB;re kur jums ar NG risinājums mačos
GaBe 12.02.10
zhel ka Liepaja nav Latgalites !
klops_G 12.02.10
Par latgalīti ari dzirdēju kaut kur, bet kā īsti ir nezinu...
Boroda 12.02.10
Ka sakāt par Latgalītes produkciju. Neesmu ziemas copmanis, bet šādos laika apstākļos esmu spiests par tādu kļūt.:) Tur it kā esot pa 10Ls.
klops_G 12.02.10
ss.lv pa 10ls bija, bet rīgā, paveiksies ja atradīsi tieši liepājā ;) Pamēģini ielikt kādā vietējā laikrakstā sludinājumu, ja vēlies tieši liepājā ;)
GaBe 12.02.10
JOPROJAM IR VELME IEGADATIES KADU VECO URBI PA PIENJEMEMU CENU ! ATRODOS LIEPAJA
copmanis182 11.02.10
nu vecīt,es nezinu vai varēsi ar to izubt aut ko:D no b-ciema esmu,tb Engure..
GaBe 11.02.10
PERKU KRIEVU LEDUS BORI ! LIEPAJA
aakkis 10.02.10
Un vēl pa tiem nažiem;krievu prasmīgajām rokām baigi labā ideja.Viņi likvidē ar šo konstrukciju pašu galveno sāpi:ka vienmēr nodrūp asmeņiem griezēja spicītes.Šādā variantā tas noteikti tiek atrisināts.Žēl ka nav vairs pieejamas iekārtas,varētu uztaisīt.Un pēc tā raksta,sapratu,ka pagaidām tie ir tikai uz tirgus nopērkami.Tātad firma "veiņiki ņevjažet".
aakkis 10.02.10
bucis;nezinu vai Latvijā tādus nažus var dabūt.Pa tādiem nažiem spriedelē vienā krievu forumā.Tāpēc ieliku,lai apskata,kam interesē.Prasi NG,vai veikalu tīklā ir?
GaBe 10.02.10
Fallen no kurienes esi ?? Man ka tik izurbt caurumu !
copmanis182 10.02.10
GB-cik vecs tev der? man ir 86gada boris...:D
GaBe 10.02.10
Varbut kadam ir majas vecais krievu boris un apgreida laika ir palicis nevajadzigs ka ka savadak - maybe esi gatavs notirgot ??

PM te

paldies
giko 10.02.10
pusapaļie nopērkami Ēsmā pa 4.19, un ir arī kombinētie- viens taisnais + viens ar robiem arī pa 4.19. der principā visiem krievu boriem
Zivnieks 10.02.10
es būtu pamēģinājis, bet viņi nav vairs pieejami tajā i-veikalā
L.Cope 10.02.10
bucis
pameegini shos, tad nozinjo ->
http://www.baltsport.lv/?l=1&c=255&id=4003
bucis 10.02.10
aakkis> a LV tos ar var dabūt? =)
Zivnieks 10.02.10
aakkis
šitos arī iekš Latvijas var dabūt, vai kkur aiz ūdeņiem??? ja naf baigais ceņiks varbūt ir vērts paprovēt.
aakkis 10.02.10
Naži barnaulietim,urbjot kā zviedrs

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs