cilvek milais dieva del nenem heinolu tos urbjus pazist latvija lietuva igaunija krivija citur ziemeleiropa parunajot ar veikalniekiem vini prasa kas to bori razo un kads vins izkatas iedomajies to bora galvu uzasinat kvalitativi mak un var tikai viens cilveks a ja kas nedod dievs notiek tev ir nevis boris bet piemineklis labak nemt rapalu ar jauno galvu kurai ir mainami asmeni lv veikalos sogad redzejis neesmu
Tā sanāca, ka sava idiotisma dēļ sestdien Peipusā noslīcināju savu Moru. Nu esmu jaunos urbīša meklējumos. Skatu metu uz Heinola Speed Run. Skatos arī uz jauno krievu brīnumu Tonar Iceberg.
Pašu krievu atsauksmes jau nu dikti rožainais. Cena arī apmēram vienāda ar Heinolu. Varbūt kāds no mūsu pašu puikiem ir darbojies ar šo krievu Moras nova kopiju. Gribētos uzzināt viedokli.
edzis555, 15.janvāris 2017, 13:09
Gadijuma nenoslika Lohussu? Jutu lidz ja tas bija tavs ko kolegis redzeja ka 1 lunka noslika....
Tā sanāca, ka sava idiotisma dēļ sestdien Peipusā noslīcināju savu Moru. Nu esmu jaunos urbīša meklējumos. Skatu metu uz Heinola Speed Run. Skatos arī uz jauno krievu brīnumu Tonar Iceberg.
Pašu krievu atsauksmes jau nu dikti rožainais. Cena arī apmēram vienāda ar Heinolu. Varbūt kāds no mūsu pašu puikiem ir darbojies ar šo krievu Moras nova kopiju. Gribētos uzzināt viedokli.
Šādus instrumentus nedrīkst pirkt lietotus. Akumulātoru darba mūžs reti pārsniedz 4 gadus, ir bijuši gadījumi, ka nosprāgst nepilna gada laikā. Atsevišķi jauni aķi maksā tikpat, cik ar visu instrumentu.
dakterp ir urbjmašunas un ir Milwaukee :) Man arī ir tāda Nenožēloju ne minūti šo pirkumu Visādi ķeneri ir mēģinājuši patronu ar roku nobloķēt -skuju ziepes /protams uz 2 ātruma/
Divus gadus lietoju Milwaukee 18V, 4 Ah. Otru aķīti iemetu kastē, ja nu kas. Otru aķi esmu uzlicis tikai vienreiz, kad -25, urbāmies divatā un daudz(baigi bija jāmeklē ašais). Tā neatceros, ka būtu izlādējis pilnībā vienu aķi.
Urbju ar Mora 130nieku
Nopirku Makitu kopā ar urbi Rapala,apmēram 370 eir.Boat ,čiekurkalna 1līn.Paskaties bildē ir redzams.18V -4,0Ah divi aķi komplektā,otro gadu iet superīgi.
Nopirku ebaja izsolē Makitu 18v, 65 Nm pa 40 naudiņām. Bez aķa, to dabūju tepat uz vietas 4 Ah par 50 naudiņām. Jāsaka, ka šim pasākumam veltīju nedaudz vairāk kā mēnesi, bet rezultātā ieguvu ļoti labu štrumu ne tikai izklaidei, bet arī darbam, ko jau notestēju.
P.s. Jāpiebilst, ka sūtīšana arī maksā naudu (no ASV), bet tik un tā ievērojami lētāk.
Barnaulam var pielikt adapteri ,bet tikai caur reduktoru lai griezšanas virziens būtu kreisais Visiem skandināviem nav problēmu pa taisno uz bormašīnas,jo labai virziens
Nez Barnaulam arī ir kāds uzmeistarojis tādu adapteri?
starpcitu Barnaul urbim nav nekada vaina! no savas pieredzes saku, protams, ja katru dienu borē tad jau varbūt kas labāks jāmeklē, bet uz mūsu ziemām ja pa ziemas mēnesi tās 4-5 reizes aizbrauc itkā neko, urb un urb! pa 5eur naža komplekts, tādi divi komplekti līdzi. nezinu kāda cena tagad, bet kad pats pirku bija kādi 25 ls laikam, šķiet, ka 3-4 gadus ir man.
Pirkt bu ir laimes spēle. Jo akumulatori nav no lētajiem. Otrs kas mani nedaudz uztrauc, ir tas ka ne visi akumulatori pacieš aukstumu. Kā iznes ārā, tā slinki griež, ienes iekšā-nevar noturēt. :) Ja pērkat, tad ieteicams bezoglīšu urbjmašīnas. Tas tā iesākumam.