atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ledus urbji

bums 09.02.14
Nahren tev zivis kūpini vistas IBIO :DD
Haizivs8 09.02.14
Nu ne tak ,man pardeveji teica ka ir orgis.Un kada tur vel dzeltena zeme...
Esmu iegadajies ABAS kupinatavu,man ar vistam nav poblemu....
gintsgg 09.02.14
Sapūt tos nažus ar celtniecības putam un viss būs bumbās .
Brusis 09.02.14
Nopirksi maximā grilētu vistu un brīnīsies,kāpēc smird un nav ēdama?It kā jau nav no cccp laikiem,bet... .Ir draudzīgā ķīniešu zeme,kas ne tādus eskimosus vien no skārda salodēs.

daugavietis, 9.februāris 2014, 21:19

Maximā vistas un gaļa ir no ,,eiropas.. atšķiras tikai datumi un smaka.Ja pārplēsīsi cmuko iepakojumu,būsi kaitnieks.
daugavietis 09.02.14
Nopirksi maximā grilētu vistu un brīnīsies,kāpēc smird un nav ēdama?It kā jau nav no cccp laikiem,bet... .Ir draudzīgā ķīniešu zeme,kas ne tādus eskimosus vien no skārda salodēs.
micuks 09.02.14
Haizivs, PSRS laiki vairs nav, ir vēl trakāki laiki pienākuši, MADE IN CHINA :D
daugavietis 09.02.14
Eskimo ir gan no marsa,ganCCCp.:))
Haizivs8 09.02.14
daugavietis Tu no marsa esi nokritis nav tak tie CCCP laiki....
bums 09.02.14
Nu tad aiznes viņiem to bori un palūdz lai izborē kādu āliņģi Kā nekā garantija 2 gadi IBIO :D
daugavietis 09.02.14
Agrāk žiguļiem arī viss bija jāpievelk(arī jauniem).Nopircis esi žiguļa,ne mersedesa līmeņa daiktu,tad arī jāpiestrādā.:))
Haizivs8 09.02.14
Ka to saprast, bumsa kungs,man bode ieteica un slaveja.
bums 09.02.14
Eskimo nav domāts urbšanai, bet uz kociņa :DD
Haizivs8 09.02.14
Eh Jus Veci,iet runa par jaunu firmas preci.
xxxxxxxxxxxxxxxxxx,kad jaunu autinu noperk(bet jaunu no salona ,tev ari ir japievekl tas skruvites)
Es savam urbim tas skruvis visas parvilku....
sushnjaks 09.02.14
Pie perstiža eskimosa tiki,gadijās šaizīte?Pērc vēl vienu eskimo.Varbūt paveiksies nopirkt ar pievilktiem asmeņiem.Ja nē,tad vēl vienu,jo pievilkt pašam?/?Kāpēc?Kā? :)ssssuper:))))
degarzivs 09.02.14
No kurienes Tev rokas aug? Grūti ir uzlikt to diegu, pilīti silikona vai kaut ko līdzīgu? Tas taču minūtes jautājums...
daugavietis 09.02.14
Pie perstiža eskimosa tiki,gadijās šaizīte?Pērc vēl vienu eskimo.Varbūt paveiksies nopirkt ar pievilktiem asmeņiem.Ja nē,tad vēl vienu,jo pievilkt pašam?/?Kāpēc?Kā? :)))
sushnjaks 09.02.14
tjuningu ta vajag:))))
Haizivs8 09.02.14
degarzivs.
Nu tak ,xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx es tak to urbi pirku perstiza vieta,savus 46eiro atdevu un kada jega ,vel kautko vel pasam taisit...VTF
degarzivs 09.02.14
Haizivs - aptin divreiz ar savu ibio tās skrūves un tad turēsies! :D
daugavietis 09.02.14
Vienkārši skrūves bez vajadzības neļeperēsies.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs