Nahren tev zivis kūpini vistas IBIO :DD
Nu ne tak ,man pardeveji teica ka ir orgis.Un kada tur vel dzeltena zeme...
Esmu iegadajies ABAS kupinatavu,man ar vistam nav poblemu....
Sapūt tos nažus ar celtniecības putam un viss būs bumbās .
Nopirksi maximā grilētu vistu un brīnīsies,kāpēc smird un nav ēdama?It kā jau nav no cccp laikiem,bet... .Ir draudzīgā ķīniešu zeme,kas ne tādus eskimosus vien no skārda salodēs.
daugavietis, 9.februāris 2014, 21:19
Maximā vistas un gaļa ir no ,,eiropas.. atšķiras tikai datumi un smaka.Ja pārplēsīsi cmuko iepakojumu,būsi kaitnieks.
Nopirksi maximā grilētu vistu un brīnīsies,kāpēc smird un nav ēdama?It kā jau nav no cccp laikiem,bet... .Ir draudzīgā ķīniešu zeme,kas ne tādus eskimosus vien no skārda salodēs.
Haizivs, PSRS laiki vairs nav, ir vēl trakāki laiki pienākuši, MADE IN CHINA :D
Eskimo ir gan no marsa,ganCCCp.:))
daugavietis Tu no marsa esi nokritis nav tak tie CCCP laiki....
Nu tad aiznes viņiem to bori un palūdz lai izborē kādu āliņģi Kā nekā garantija 2 gadi IBIO :D
Agrāk žiguļiem arī viss bija jāpievelk(arī jauniem).Nopircis esi žiguļa,ne mersedesa līmeņa daiktu,tad arī jāpiestrādā.:))
Ka to saprast, bumsa kungs,man bode ieteica un slaveja.
Eskimo nav domāts urbšanai, bet uz kociņa :DD
Eh Jus Veci,iet runa par jaunu firmas preci.
xxxxxxxxxxxxxxxxxx,kad jaunu autinu noperk(bet jaunu no salona ,tev ari ir japievekl tas skruvites)
Es savam urbim tas skruvis visas parvilku....
Pie perstiža eskimosa tiki,gadijās šaizīte?Pērc vēl vienu eskimo.Varbūt paveiksies nopirkt ar pievilktiem asmeņiem.Ja nē,tad vēl vienu,jo pievilkt pašam?/?Kāpēc?Kā? :)ssssuper:))))
No kurienes Tev rokas aug? Grūti ir uzlikt to diegu, pilīti silikona vai kaut ko līdzīgu? Tas taču minūtes jautājums...
Pie perstiža eskimosa tiki,gadijās šaizīte?Pērc vēl vienu eskimo.Varbūt paveiksies nopirkt ar pievilktiem asmeņiem.Ja nē,tad vēl vienu,jo pievilkt pašam?/?Kāpēc?Kā? :)))
degarzivs.
Nu tak ,xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx es tak to urbi pirku perstiza vieta,savus 46eiro atdevu un kada jega ,vel kautko vel pasam taisit...VTF
Haizivs - aptin divreiz ar savu ibio tās skrūves un tad turēsies! :D
Vienkārši skrūves bez vajadzības neļeperēsies.