Tiem, kam ir Nero un liekas ka neiet - pārbaudiet, vai zem asmeņiem nav krāsas satecējuma valnītis. Laikam krāso vertikāli un pirms nažu uzlikšanas lieko nenotīra! Diviem čomu boriem jau tā bija un šodien kaimiņš bija nopircis Nero, tam arī to novērsu!
Visu cieņu imperiālistu boriem no made in China people republic, bet lietojot krievu borus sākot no PSRS Ļeņingradas (zināmā laikā citi nebija nopērkami, ja neskaita dažu rūpnīcu šepmaņus (kuļibini pozitīvā vārda nozīmē)), kuri izgatavoja ekskluzīvu no neržas), barnaulas, pedējais ko lietoju nero NEVIENS jauns boris nebija jādod pārstellēt meisteriem. Domājam ko pērkam.
Es domāju ka ar nažu nomaiņu vien nepietiks Rīt dod ziņu Lieku konjaku ka neies ....:DD
bums, 7.februāris 2014, 18:46[/quote]
Var jau būt...bet šovakar vairs nebija iedvesmas iedziļināties... tad jau rīt redzēsim... par rezultātiem ziņošu...
Rocket Racer :DDDDDD labāk būtu LUNOHOD uz kastes uzrakstījuši :DD Faktiski ja viņš kapeikas maksā tad ir jēga pamocīties šneks rokturi labi Pārējo jau var sastellēt :D
Be nekas...rīt visu pārbaudīsim bet man liekas ka vis atkal ir nažos....
valdiszarins, 7.februāris 2014, 18:38
Es domāju ka ar nažu nomaiņu vien nepietiks Rīt dod ziņu Lieku konjaku ka neies ....:DD
Manuprāt pilnīgs sviests, ja biedrs iepērk jaunu bori, bet tas nefunkcionē, nu atvainojiet, varbūt jauna mazohisma izpausme.
Be nekas...rīt visu pārbaudīsim bet man liekas ka vis atkal ir nažos....
TE NU VIŠ IR....... JAUNS UN NEIET
Šodien neatliekams vajadzības spiests braucu meklēt Morai 130 rezerves nažus. ātradu Zoom-ā Maskavas 400. Iepakojums Abu Garcia, made in sweden, tātad viss čikiniekā. Samaksāju 24+ centi un priecīgs braucu mājās. Liels bija pārsteigums kad izpakoju nažus un ieraudzīju made in China. Vot tā sivēns maisā.!!!
valdis687, 7.februāris 2014, 17:26
Man nojausma,ka vēl vieniem brīnumiem vajadzētu būt ,kad nažus uz bora uzliksi un sāksi urbt Ļoti ceru ka alojos :DD
Es jau teicu ka vienīgā reālā vieta kur ir orģinālie Moras zviedru naži E-boat Rīgā, Teikā, Brīvības gatvē 277
Tie kuri bija Ēsmā /Avotu /nopirku visus 130 tos
Cena bija 19,91 eur Un ja teiksiet ka Bums sūtīja atlaidīte saprāta robežās būs garantēta
Šodien neatliekams vajadzības spiests braucu meklēt Morai 130 rezerves nažus. ātradu Zoom-ā Maskavas 400. Iepakojums Abu Garcia, made in sweden, tātad viss čikiniekā. Samaksāju 24+ centi un priecīgs braucu mājās. Liels bija pārsteigums kad izpakoju nažus un ieraudzīju made in China. Vot tā sivēns maisā.!!!
ronny tas ir veikals? no tās lapas nekas nav skaidrs... pat ne tik cik darba laiks nav rakstīts ?!
chainsaw, 6.februāris 2014, 15:58[/quote]
:D :D :D :D
zhel,sestdien jau uz copi,naksies veikala pirkt
Ātrākais uz sestdienu, jo rīt varu tikai izsūtīt.
ronny,uz ritdienu var piegadat nazhus lidz aizkrauklei?
ronny tas ir veikals? no tās lapas nekas nav skaidrs... pat ne tik cik darba laiks nav rakstīts ?!
chainsaw, 6.februāris 2014, 15:58
Internetveikals. Darba laiks pēc pieprasījuma :)
110 un 130 nažiem skrūvju starpcentru attālums ir vienāds 16mm
Nupat ienāca arī pusapaļie Nero naži 110 mm
kāds zin kur uz vietas ir pusapaļie naži ar 16 mm starp skrūvēm?
chainsaw, 6.februāris 2014, 11:30
http://www.electrostore.lv/93-kastes
Ir uz vietas gan pusapaļie, gan visi pārējie.