Sveiki, vai piemēram nopērkot licenzi veikalā, (laikam Top bija Rubenē) pirms copes vajag arī to kādam uzrādīt, vai var maukt lejā un copēt?
Vajaga arī makšķerēšanas licenzi.
Sveiki, interesē tāda lieta, vai man ir vajadzīga makšķerešanas licenze makšķerēšanai mazajā ansī, ja ir jāpērk vietēja licenze ?
Šorīt sešiniece,atlaidu paaugties!
Šorīt piecos aizgāju uz dīķi un septiņos izvilku 4.800kg.spoguleni.Tūlīt arī tinos mājās.Veči kādi 10 sēdēja,bet nezinu kas ko dabuja.
orests [01.06.18]: Vienu brīdi bija pašvaki,bet nupat jau sāk atkal ķerties.Vakar čoms 4.5kg.izvilka,es aizvakar 4.2kg.,tas mazajā.Lielā sākšu ap jāņiem.
Jus jau ķerat uz kartupeli ja??..un saki kaa liņi kjeras šaura gala lielaa
Vienu brīdi bija pašvaki,bet nupat jau sāk atkal ķerties.Vakar čoms 4.5kg.izvilka,es aizvakar 4.2kg.,tas mazajā.Lielā sākšu ap jāņiem.
Orests baig pazudis nemaz nestasta kas abos anšos daras..mosk kads vel kko zin?
Ielaida pirmajā,arī lielā nedaudz.
orests [17.04.18]: Nupat jau sāk ķerties karpas.Vakar paziņa divas 1.5kg.izvilka.Šodien ielaida jaunu porciju karpas.
Sveiks ielaida 1 vai 2 diki..man vairak intrese tas 2 linju gals:)
Nupat jau sāk ķerties karpas.Vakar paziņa divas 1.5kg.izvilka.Šodien ielaida jaunu porciju karpas.
Kas jauns copes dīķos, vai jau sāk ķerties, un kad papildinās ar jaunām karpiņām. Paldies jau iepriekš par atbildēm.
Atrasties jau var,bet nakts cope aizliegta.Lielajā jau pacmitnieces arī trāpās,bet ne katru dienu.
Ir variants līgo brīvdienās atrasties tuvumā Lielajam Ansim. Varētu sporta pēc arī pavilkt kādu karpu. Tur kādas tās iespējas uz kaut ko virs 4kg, 6kg? Bieži gadās?
No sakuma noķer un tad jau vietejie būs klat nomeris pastastis u.t.t
odijs.....parulē uz leju un visu atradīsi.
Licenze vietējā veikalā vai Valmierā Buriniekā,3eu.,pie dīķa 4eu.
orests, 12.aprīlis 2017, 07:52
Un ko drīkst un ko nedrīks paturēt lomā? Ir kādi ierobežojumi?
Licenze vietējā veikalā vai Valmierā Buriniekā,3eu.,pie dīķa 4eu.
Sveiki copmaņi ,gribējās jautāt cik maksā licenze ,un kur viņu iegādāties? Paldies jau iepriekš :)