jeeska...nesen viens trijnieku dabuja bet vispar reti.Es tikai karpas,pārējās man poverī!
orests, 15.augusts 2015, 18:02
Bet kopumā plēsēju (līdaku, zandartu) apjoms dīķī, kas tālāk no šosejas, ir palielinājies? Ir vērts braukt un ņemt laivu? Pirms diviem gadiem braukāju, bija šādas, tādas līdaciņas, bet nekas īpašs.
jeeska...nesen viens trijnieku dabuja bet vispar reti.Es tikai karpas,pārējās man poverī!
Orest
kā ar citām zivīm, teiksim zandartiem?
urmaas...Paldies!Šogad trešā virs 10kg.,ar noteikumu ka viena karpa dienā.Izvelku,pār bortu un krastā.Lai paliek citai reizei ar!
Priekšnieks saka ka tāpat kā Latvijas noteikumos,divi kāti.Man šorīt 10.500kg.karpiņa.
orests, 14.augusts 2015, 13:12
Ar to es tevi ari apsveicu. ;)
Jebis....Es neeu biedrības priekšnieks,tikai parasts biedrs.Priekšnieks ir deputāts kuram nekad nav laika!
Tad to ari vajadzētu kkur pieminēt,ka noteikumi pec LV noteikumiem. Kura ezeraa mazaa, lielaa ?
Priekšnieks saka ka tāpat kā Latvijas noteikumos,divi kāti.Man šorīt 10.500kg.karpiņa.
Būs man jāatvainojas citu vainas dēļ,bet ar to informācijas dēli ir bardaks!Rīt apskatīšu kas tur rakstīts un ja tā ir kā saki tad mēģināšu nokārtot.Veikala pārdevējas ne visu var zināt!
a kapeec noteikumos tas nau minets pie ansha dēļa? veikalaa saka ka varot ar cik makšķerēm gribot. tikai normu nedrikst pārsniegt.
Licenzes cena 3eu.,2kāti.Pērc 10 licenzes un mauc ar 20 kātiem.
Ar cik makšķerēm tur var makšķerēt?
Šodien 11.5kg.karpa lielajā!Bilde nesanāca,aķis beigts.
Neviens īpaši nepiesiesies!Pagaidām!
ja es 5 saksu copet un licenzi panemsu kad veikals atversies bus ok?
Valmierā Buriniekā,vai astoņos aizbrauc uz veikalu.
no pasa rita licenzi kur var iegadaties ? jo veikals veras vala ganjau kados 8 vai 9 tikai
Piektdien biju, četras karpas krastā un viena norāvās. Izmēri šādi 3,3kg; 2,1kg; 2kg; 1,5kg un trīs plicīši.
Un kā at copi?
Ronijs, 6.jūnijs 2015, 17:26
Vispār nekā, 4 breksīši un viss, i to ar ilgu gaidīšanu...