atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Buļļupe

Doncha 14.05.16
Tā arī neiebraucu. Rīt varu Lielupē vai Buļļupē makšķerēt ar grunteni, nekur neko konkrētu nevar saprast.
IESACEJSJ 14.05.16
Protams! Sēdi blakus un ja pārsteidz pārbaudītāji, kas ir maz ticams, maksā sodu!
Tāpat tīklotāji nesodīti izvilks vairāk.
opusums 14.05.16
ko gribas sēdēt vai copēt? Liegums neskaitas, ja var samaksāt sod!
Slinkais 14.05.16
Piebraucu Vārnukroga galā uzpīpēt, svaigu gaisu ieelpot. Heh, kādi četri grunteņotāji sēdēja. Neskatoties uz liegumu. A man arī gribās :(
Slinkais 26.04.16
Cemmerētāji padsmitiem kg maisos stibījot no upes. Tiešām aprīlis galīgi tukšs uz copenēm?
urmaas 17.04.16
Buļļupē liegums no 1.05. Pašlaik copmaņi sēž. Bet vairāk cerībā, ka kautkāda dzīvība parādīsies. Raudiņas un plicēni jau pa kādam trāpās. Ar asarēniem ir savādāk-ja atrodi tad velc.
Pluume 17.04.16
no 1. Maija nedrīks.... tagad vel veči sèž un daudz, un kareiz uz vakaru viņi tur kâ biezs, ko pa tumsu tur ķer nav ne jausmas....
dziivniex 17.04.16
Netieku gudrs, tagad Buļļupē drīkst copēt?

24. No 1. marta līdz 30. aprīlim aizliegta jebkura veida makšķerēšana:
24.1. no laivām un citiem peldošiem transportlīdzekļiem visos ūdeņos, izņemot makšķerēšanu Baltijas jūras un Rīgas jūras līča ūdeņos;
24.2. kanālos un caurtecēs, kas savstarpēji savieno ezerus vai savieno upes un ezerus ar upēm, vai savieno ezerus un upes ar Baltijas jūru vai ar Rīgas jūras līci.

Noteikumu 3. pielikumā rakstīts (aizliegums):
6. Buļļupe visā garumā no 1. maija līdz 31. maijam

Pēc noteikumiem sanāk, ka nedrīkst no 1.marta līdz 31.maijam!!!!!

Kā tad īsti ir?!
Tonis 01.04.16
Uz Varkali cemmerēt jābrauc...
urmaas 01.04.16
Šodien buļļupē pat Joržiki necopè.... un tas nav pirmā apriļa joks :D

Pluume, 1.aprīlis 2016, 14:22

Nedēļu atpakaļ situācija bij identiska. :)
Pluume 01.04.16
Šodien buļļupē pat Joržiki necopè.... un tas nav pirmā apriļa joks :D
artivalu 29.03.16
Buļlupē pirmdien tikai ķīši
zaglis 28.03.16
Goljaks.Nevienas copes.
suupys 25.03.16
Paldies pa info.. Domaju riit vai sestdien aizbraukt pameetat..

slipknot45, 24.marts 2016, 21:14

Neaizmirsti pastāstīt, kā gāja.
shaiba 24.03.16
Upē ledus vēl ir? Es parasti uz turieni braucu ar brienamo,bet tur ir kāds krasts kur var pamētāt bez iebrišanas?

slipknot45, 24.marts 2016, 20:54

Bez brienamā var visur. Esmu bijis reizes 3 šogad esmu izvilcis tik 10 zives pa 3 copēm. Standartā ,copēju Loču kanālā līcī pie jahtkluba. Man liekas, ka vēl ir pārāk auksti.
slipknot45 24.03.16
Paldies pa info.. Domaju riit vai sestdien aizbraukt pameetat..
suupys 24.03.16
Upē ledus vēl ir? Es parasti uz turieni braucu ar brienamo,bet tur ir kāds krasts kur var pamētāt bez iebrišanas?

slipknot45, 24.marts 2016, 20:54

Ledus vairs nav.
Nu tīri teorētiski ir iespējams, tas ar nosacījumu, ka Tavi rīki atļauj Tev veikt kārtīgu iemetienu, tad Loču kanāls (pats esmu aizskrējis uz turieni bez brienamā). Un ir vēl pāris vietas Daugavgrīvas pusē, bet nemācēšu izstāstīt, jo nēsmu tur gluži iedzimtais.
Nu katrā ziņā kājas ir, upe nav gara, atrast var - esmu drošs.
slipknot45 24.03.16
suupys 23.03.16
pēc LD pamēģināšu ar spini gar krastu pastaigāt .....un tad jau ziņošu par rezultātiem

jkp123, 23.marts 2016, 18:12

Man tieši tāds pats plāns, laigan cerības mazas.
jkp123 23.03.16
pēc LD pamēģināšu ar spini gar krastu pastaigāt .....un tad jau ziņošu par rezultātiem

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs