atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Rīgas jūras līcis

Edgars1982 12.01.15
Aldis64 Tu varētu izprovēt, man ar tas interesē! ;)
aldis64 12.01.15
...no moliem jūras pusē vietās, kas ir atļautas publiskai pieeja.

Tieši par to es arī domāju.
urmaas 11.01.15
Šis punkts vēl joprojām nav atcelts.

24.1.1. jūras piekrastes ūdeņos Ventas grīvas rajonā – 2000 metru rādiusā no ietekas, Daugavas, Salacas, Gaujas un Lielupes grīvas rajonā – 1000 metru rādiusā no ietekas, pārējo upju un kanālu ietekas rajonā – 200 metru rādiusā no ietekas, izņemot makšķerēšanu no moliem jūras pusē vietās, kas ir atļautas publiskai pieejai;
usis 11.01.15
kas notiek , ja palasa MN, ko :)
antonsb 11.01.15
Vai kāds ir mēģinājis ķert salakas no Bolderājas vai Sarkandaugavas mola tāpat kā pavasarī reņģes??? Gados, kad Daugava Rīgas teritorijā aizsala, veči no ledus tās vilka. Tātad Daugavā viņas ienāk tāpat, kā Lielupē un Ventā. Jautājums vai tās var noķert bezledus apstākļos, kā to dara Liepājas kanālā.

aldis64, 10.janvāris 2015, 22:12

Daudzus gadus atpakaļ uz Boderājas mola mēs ķērām lucīšus uz gruntenēm gan jūras pusē gan Daugavas pusē!
Tākā ar salakām varētu būt tas pats jo tagad ir fīderi tad vēl nebija fīderi!:)
aldis64 10.01.15
Vai kāds ir mēģinājis ķert salakas no Bolderājas vai Sarkandaugavas mola tāpat kā pavasarī reņģes??? Gados, kad Daugava Rīgas teritorijā aizsala, veči no ledus tās vilka. Tātad Daugavā viņas ienāk tāpat, kā Lielupē un Ventā. Jautājums vai tās var noķert bezledus apstākļos, kā to dara Liepājas kanālā.
micuks 08.01.15
urmaas 05.11.14
Ar aspraa tiibu tur nav nekaa kopeeja. Cilveeks taisniibu runaa. Ja gribi ko palasiit, tad sheit.
tr222 11.09.14
Vakar un šodien iebraucu, nav vairs augusta cope, bet tomēr kaut ko savākt varēja 3-4 st. aptuveni 3kg, tas uz diviem. Rīki tikai mikrodžigs, citu neko nemēģinam.
skutans 08.09.14
Rīt pamēğināšu vēl iebraukt asari piežmiegt ,padošu ziņu kas līcī..

8.septembris 2014, 22:06 | citēt | links

Čoms bij aizskrējis šamos patramdīt Saulkrastu rajonā, esot švaki . Iepriekš visas copes esot gana veiksmīgas bijušas.
tr222 08.09.14
Rīt pamēğināšu vēl iebraukt asari piežmiegt ,padošu ziņu kas līcī..
gasho 01.09.14
Ja ir tā kā Kutis saka, tad man jautājums? Asari nāk... piemēram, man tuvs Lilastes ezers. Ko varam, kuram vajag un vajadzētu darīt, lai tie asari sašļūc pa kanāku iekšā? Diennakts dežūras jātaisa arī šeit?
kutis 01.09.14
Vakar aizbraucu uz līci noslēgt sezonu cerībā ka vēl strīpainie nav pametuši savas ganības bet nācās vilties jo ehalots spītīgi neuzrādija asaru klātbūtni.Tikai pieejot pie upes grīvas bija pilns ekrāns bet tā jau zona kurā vairs noteikumi neļauj darboties.Tas nozīmē ka strīpainie iet upēs jo pēc pagājušās nedēļas lietiem pat mazākās upītes ir varen uzplūdušas un nesās uz jūru.Jāsāk dzenāt strīpaiņus upju grīvās atļautā attālumā no jūras. Tākā pie strīpaiņiem netiku tad izkāpu krastā un pielauzu maisu ar baraviķiem un pateicis ardievas līcim līdz nākošai vasarai braucu mājup.
osscar 21.08.14
Kadi asari jura bijs 2m vilni..peldeties forsi, bet net ne copet ;) udens silts.
gasho 21.08.14
Eu, veči! Neturiet sveci zem... Asari līcī viss...? Ārkārtīgā darba apjoma dēļ biju tikai divreiz. Gribas vēl...:)
Kviesis 17.08.14
šodien no rīta viļņi bija mazliet par lielu. Jūrā nevienas laivas, bet vai tas mani tur, ja tik tālu braukts tad negriezīs jau atpakaļ... Laidos iekšā, kamēr tiku pāri šķīstošajiem viļņiem, kādus pāris spaiņus ūdeni dabūju laivā. Soma samirkusi, eholots arī samircis, gļuko... Ūdeni izsmēlu, reizes 10 iemetu rotiņu - nekā. Grūti copēt kad visu laiku jāskatās lai laiva pareizi pagriezta pret vilni... Nospļāvos un braucu malā. Ārā gan tiku veiksmīgāk, gandrīz neielēja laivā... Aizbraucu uz Daugavu, tur uz rotiņa 2 asarīši, lielums kā līcī, tikai kupraināki.
Ak jā, tas Rūķīšos.
nu nez, man Saulkrastos Koklites ir ok. 200-250m no krasta un keras, izmers 20-25(33) cm.apaksa akmeni, krasts tuvu, erti piebraukt :)
gaca124 17.08.14
vīri..
kā ar strīpainajiem Vidzemes jūrmalā?? :)
Robchiks 15.08.14
Mēģinājām Gaujas ietekā, stundas laikā Neviena tukša metiena, bet nu izmērs , nu..... galīgi nekāds( atvadnoj pavadok bija rezultatīvākā metode)
tr222 14.08.14
pirmdien vēl ņēma uz visu kas kustās , šodien klusums :(

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs