Pļac.Pierunājāt,sv uz līc! :))
urmaas, 26.jūlijs 2013, 18:58
Padomā vēlreiz vai ir vērts:))jo sevišķi tev akūni tāls ceļš līdz līcim:))
mans laikam rīt no rīta mēģinās kādu ašuku piemānīt.
uldeens, 26.jūlijs 2013, 19:06
Tas tiesa.Brangi palietojot bairīti pat aizrasināt var.:))
urmaas, 26.jūlijs 2013, 18:58
Padomā vēlreiz vai ir vērts:))jo sevišķi tev akūni tāls ceļš līdz līcim:))
mans laikam rīt no rīta mēģinās kādu ašuku piemānīt.
Mūsdienās jāķer moments priekš copes jūrā...80 mitajos kaut kā stabilākas vasaras atceros...jūlijs, augusts pa jūrju vien copējos...mencas,asari uz slieku,lucīši u.c....jūrja kā spogulis...Duntes apkaimē!
Nu pēc aliņa un meičām nav jābrauc tik tālu, un vēl laiva jāpumpē....! :)))))
Emils77
Šance neļāva bet rīt parīt un aizparīt gan laidīšu ja tikai tur augšā kāds nesadomā sačakarēt laiku:)
kutis, 26.jūlijs 2013, 13:56
Sv sola labu laiku.Nevaru izšķirties-Daugava/Ķīsis,
vai līcis.:)
urmaas, 26.jūlijs 2013, 14:18
Aliņš un meičas :):)
urmaas
Līcis...viennozīmīgi! daugava pēc mēneša atvērsies, ķīsis...var paveikties, var ne. Līcis ir vienu mēnesi gadā. "kuj žeļeza ņeothaģa ot kassi". Citāts no Briljanta rokas!!!
es arii raustiijos starp variantieb, bet izveeleejos Usmu, jo cope uz 3 dienaam a liicii man sanaaktu viena
urmaas
Daugavā vai Ķīsī var arī pie citiem vējiem ,tākā izmanto iespēju ,uz līci pats zini ka reti iekrīt iespēja:)
Emils77
Šance neļāva bet rīt parīt un aizparīt gan laidīšu ja tikai tur augšā kāds nesadomā sačakarēt laiku:)
kutis, 26.jūlijs 2013, 13:56
Sv sola labu laiku.Nevaru izšķirties-Daugava/Ķīsis,
vai līcis.:)
Emils77
Nav jau tik traki! Vakarā kāp laivā un dod ripā, un no rīta puses kā reiz uz rīta copi būsi klāt! :)))
Nus, Tu biji līcī asarus padzenāt šajās dienās? Teicies braukti!
Cik man vajadzēs laika lai no nomas punkta aizkuģotu līdz Ainažiem uz copi un zupas jānosvilina -paldies par piedāvājumu bet labāk ar vāģi un savu pārbaudītu laivu -ar jūru joki mazi:)
nu jā pieredze rāda - kā iepūš auksto ūdeni - tā čau - asaru copes nav jo nav asaru. Rīt vakarā patestēšu ūdeni - silts vai auksts.
Iespējams ka alnis sālsūdenī attīra ,,ancuku" no parazītiem.Čoms pagājušogad sēžot uz butēm apstulbis esot,kad no jūras meža rukšu bars izkāpis krastā un aizskrējis pāri kāpelēm uz mežu!:)
man ar zvejniekciemā tas maita copi pabojāja.ir ir ašuki un pēkšņi nav. pēc minūtes uznirst 5m no laivas! arī alnis ir peldējis 500m no krasta :D skats labais ar sievu apstūlbām :D
Par tiem roņu iznirieniem atceros no laikiem,kad fāteris vienu sāka laizt jūrā pēc mencām.Kādus četrus, piecus kiļus uziries augšā,kur krastu vairs nedzird...un te aiz muguras šis nošņācas vai citādi notrokšņo...Žim,Žim ne pa jokam!!!:)))
biju piebraucis pie baltās kāpas Pabažos- nevienas laivas.
Saki cūkdelfīni un barības ķēde…. Kāds vispār ir redzējis dzīvu cūkdelfīnu? Roņi mums ir pilna opa, neciešu viņu izgājienus, kad viņi piepeld pie laivas un pārmet kūleni ūdenī. Mierīgi sēdi ap 1.5 – 2.5 km no krasta, klusums un pēkšņi tāds PĻUKŠ pie laivas, tjipa valis uzbrūk un vēl visas zivis viņi apkārtnē norij.