Cik var mainīt..? Turklāt āķi rūsē visi ,vai owner ,vai gamatsu ,vai jebkuri citi.. :) To ka jaamaina tas ir skaidrs,bet tam ko saki gruuti noticeet.. Ka brenda vobleriem vini nu buutu tik suudiigi.. :)
Nezināju kurai tēmai lai pievieno jautājumu.. Domāju varbūt kāds var padalīties ar pieredzi ,kā cīnīties ar rūsu vobleru āķiem.,vai ir kāds līdzeklis ,kas noņem esošo rūsu un neļauj uzmesties tai no jauna..? :)
OskarsB, 27.februāris 2014, 14:49
Vienīgais līdzeklis rūsas noņemšanai no āķa ir paša aprūsējušā āķa nomaiņa uz jaunu. Nopērkot'"brīnumlīdzekļus" pa rubļiem, kuru uzdevums ir stāties "intīmās attiecībās ar kapeiku", lai novērstu nenoveršamo ir absurds.
Tas nozīmē kad āķi ir nekvalitatīvi un tie ir jāmaina, Oskar
wd -40 izspiež mitrumu un izveido aizsargslaani ,kas neļauj rūsai mesties,bet ņemot vērā specifiku ,ka vobleri atkal intensiivi tiek mesti uudeni ,tad tas aizsargslaanis pielauju ,ka loti aatri noskalojas.. Bet tiiri noņemšanai viņš paredzeets nav,bet tik vien lai atbriivotu ieruuseejušas skrūves ,atslēgas caurumus u.t.m.l.
WD-40 labi rūsu noņem,bet pectam rusa metīsies no jauna.
Nezināju kurai tēmai lai pievieno jautājumu.. Domāju varbūt kāds var padalīties ar pieredzi ,kā cīnīties ar rūsu vobleru āķiem.,vai ir kāds līdzeklis ,kas noņem esošo rūsu un neļauj uzmesties tai no jauna..? :)
Paldies par viedokļiem, kungi! :) Būsim domāt.
Kuru labak njemt F vai SP? Ja es lietoju titana pavadu, tad laikam F parversas par loti leni uzpeldoshu, bet SP par grimstoshu.
Vai ta ir?
Nav vinsh baigi prasiigs pret kaatu skiet ..,tads diezgan padeviigs vins vareetu buut ar savu kociigo speeli.. :)
Noteikti var, es ar savu Lamiglas Excel kātu raustu uz nebēdu - tests arī līdz 17 gramiem.
Ar Avid lidz 17,5 gr var izspelet, to 120 SP?
Man ar ir pāris krāsas 100SP un 120Sp izmēri. Un arī varu teikt ka uz 120 izmēra ir labāki rezultāti.
120SP ir nedaudz augstāks par rudru, līdz ar to viņam sanāk "lielāka" sānu spēle, attiecīgi plašāks gājiens. Es noteikti lielāku uzsvaru liktu uz 120SP...
Jā laikam tas bija 120 nevis 100 ko viņš ar Rudru salidzināja.. :) Nu tas realis par rudru cik sapratu vēl kokaināk kustās..:)
īsti Rudrai negribētu Realis pielīdzināt, bet nu ja jau Šaņis tā saka, tad tā arī ir :))
Pašam rezultatīvāks ir 120SP modelis. Mazā 100 man ne sevišķi rezultatīva ir bijusi.
120SP ir dažādas animācijas - bez pauzēm, ar agresīviem rāvieniem, citreiz labāka ir ar vieglām mānekļa pavilkšanām un nelielām pauzēm. Starp citu viņš ļoti labi strādā arī pie vienkāršas auklas ietīšanas.
Dzīrdēts,ka Ķīšezerā strādā realis 100 ar tādu sārti caurspīdīgu krāsu.. Šaņins vienā savā raidijumā arī slavē ,pielīdzina Rudrai.. :)
Kas ir dzenājuši Duo Realis Jerkbait, ko varat labu/ne tik labu pateikt? Pats domāju ielikt kastītē 100SP.
Ir arī cormorānam tipa labi twich kāti ,tā ir dzirdēts,bet nu cik praksē labi to zin vien tas kurš tos lieto.. :)
piemeram ir daiwa dorado.
maksaa 300 zaljos