atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu
maituputns 09.01.14
Ir trīs veidu Rudra - izmēri ir vienādi 130, bet ir peldošā (F) - 17 gr, Suspender (SP) - 20 gr, un Grimstošā (S) - 22 gr.
Peldošā un grimstošā ir taisīta priekš amīšu tirga.
tomels 09.01.14
Pirmkārt jau DUO neražo rudru, bet gan OSP , un kur nu vēl 28g un ruda, pareizi ir rudra :D Bet grimstošo rudru gan esmu redzējis, man čomam ir, sver gan tos pašus 20g.
FishBon 09.01.14
Nu jau man arī palika interesanti... Kas ir grimstoša Rudra uz 28g.? Kāds ražotājs tādu brīnumu veido? Nopietni, patiešām gribu uzzināt.
OskarsB 08.01.14
A Tev tipa līdz smadzenēm neaizgaaja ,ka tādā svarā būt tikai grimstošā rudra..?
jamikus 08.01.14
uber! Vai vari paskaidrot ko domāji ar DUO ASura Ruda 130 SR ? Mikslis labs, bet tāda mānekļa nav. Apmēram saprotams, uz kuru pusi velc, bet ja jau tā lieta patiesi interesē, tad pacenties kaut cik precīzi norādīt mānekļa un to ražojošās firmas nosaukumu. Tad arī būs iespējams atbildēt.
OskarsB 08.01.14
Grimstošais nezinu,bet ir kas peldošo rausta ar avidu lidz 5/8 un rezultatīvi.. :))
uber 08.01.14
Jautājums , DUO ASura Ruda 130 SR 28.gr ir izraustāms ar avidu līdz 17 gr. ar avidu ir mētāti slaideri līdz 25-30 gr , bet slaiderim nav tik liela pretestība ,kā vobleriem ...
kraft 08.01.14
Bildes ar visām trim jaunajām Lj šīs sezonas mānekļu somām tuvākajā laikā izlikšu tepat apskatei. Sērijā ietlipst speciāla soma ēdamgumijām, vobleriem un streetfishingam. Somas mērus, tehnisko risinājumu un dizainus esmu veidojis pats. Tāpēc būšu pateicīgs arī par ierosinājumiem nākotnei.

jerk, 8.janvāris 2014, 11:29

Gaidu ar nepacietību Hands-on! :))
4undra 08.01.14
super ,gaidiju to somu:))
jerk 08.01.14
Bildes ar visām trim jaunajām Lj šīs sezonas mānekļu somām tuvākajā laikā izlikšu tepat apskatei. Sērijā ietlipst speciāla soma ēdamgumijām, vobleriem un streetfishingam. Somas mērus, tehnisko risinājumu un dizainus esmu veidojis pats. Tāpēc būšu pateicīgs arī par ierosinājumiem nākotnei.
maituputns 08.01.14
Super, kad braukšu padošu ziņu!
jerk 08.01.14
Iebrauc pēc ēdamgumiju somas!
Beidzot viss ir gatavs :)
maituputns 08.01.14
Protams, LV piedāvājums ir galīgi švaks, kaut gan pēdējos gadus viņš ir palicis labāks, tas ir fakts. Visu jau nosaka tirgus, bet nu neko, labi ka ir tāda lieta kā internets un iespēja pasūtīt no JP :))
jerk 08.01.14
Spininga tēma uz šīs salas aizņem ne vairāk kā pročus 30. Daudz lielāks ir jūras copes (kalmāru, u.c.) inventāra tirgus. Sālsūdens copes īpatsvars tur ir nesalīdzināmi lielāks.
Nav jau mums tās maksātspējas... ne jau velti visi pārdošanas rādītāji pie tam visā Austrumeiropas blokā rāda to, ka tas 25ls kāts ir pārdotākais. Tas, ka mēs te esam tie 5 fanāti un plus vēl 20 tie, kas te neatrakstās, tirgu uzturēt nevar :) Līdz ar to arī ir kā ir... piekriīti piedāvājums mums LV nav diez ko liels.
maituputns 08.01.14
juuu jāmeklē fiksi kursi Japāņu valodai :)
kristsKG 08.01.14
maituputns, mosh Ingus muus noliigs par reportieriem Osaka :))) saakam maaciities Japaanju valodu.

OskarsB - nav jau LV tik traki, bet tirgus pamazs, un pats jau zini cik liels LV ir pieprasiijums peec vidējās un augstās cenas preceem...
Rareniums - man ir abas. Eiropas modelim nav ne vainas - labs, rukaa 2 sezonas. Galvenais jaasparot, ka taa nav speeka spole un attieciigi tam meerkjim jaalieto!
maituputns 08.01.14
Japāņiem ir sava republika, un viņiem īstenībā ir dziļi pie kājas kas notiek Eiropā vai citos kontinentos. Pats esmu bijis Japānā, tur var atrast tādas lietas, iekšējam tirgum domātas, ka tik turies. Ir daudzi mazi rodbilderu kantori, kas taisa fantastiskus kātus, kas tiesa maksā daudz, bet nu cena ir tā vērta. Ļoti gribētu aizbraukt uz Osaku, uz izstādi, tas noteikti ir tā vērts.
Tas ka Salmo brends aug, tas ir labi, it sevišķi ja būs Daiko blankas - tās ir ļoti labas :))
OskarsB 08.01.14
Jā japāņu rareniums ,pat izskata ziņā krasi atšķiras .,dizains un gaita daudz labāka esot.. :) Un iekšas arī..:)
OskarsB 07.01.14
Es runāju jau par to ka Latvijas bodēs nav nekā kas uzmanību pieverstu..To ka japāņu iekšējais tirgus ir kas cits jau zinu.. Turklāt japānā var dabūt arī tādu kātu ko japasūta gadu iepriekš un maksā tāds ap 2000$ :D
kristsKG 07.01.14
njā tos šovus Osakā ļoti gribētos redzēt, bet nu darbs tādu komandējumu nesaprastu :))))))))))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs