martins_ Toļiks tas ir blakus top-shopam Dittonā?
labākās cenas po ļubomu bija pie Toļika vai Ieroči bodē. Pa abiem vaikaliem varēja visu salasīt parasti.. tagad no jūnija sākuma gan vairs neko nezinu :)))
martins_ Viss var būt :))) Cik pamanīju, tad skaitot kāju pirksti vairs nebija nepieciešami :D
kristKG, tas bija domāts par vobļeru jautājumu... :) diskusijās par šās kategorijas kātiems mans pagaidām neiesaistās :))))
amucis, pie šautuves, cik atceros bija "foršākās" cenas un sūdīgākā izvēle :))))
martins_ - arī bodē pie šautuves tirgo pontoniņus :))) Ja kas ... :D
Nē, esmu veiksmīgi sašaurinājis līdz šiem diviem. :) Atkal izvērst būtu kļūda...
martins - pontoons tomeer nedavelk liidz Elitei...
monstrs, tur pat uz Valdemāra ielas tirgo pontoonus, tā varētu būt labāka izvēle :)))
Jā, jutība tā ir lieta. Baigi tomēr patīk zināt, kas ar mānekli notiek. :)
Elitei ar jaudu viss ir pilnīgā kārtībā, salauzt copējot būs sarežģīti :), bet izjūtas ir krietni skaidrākas kā Rizer.
kgasuns - abi patiešām forši kāti! Nedaudz universālāka būs Elite. Priekš twitcha liekas, ka Rizer man patīk labāk...
Meditēju par Major Craft Rizer vai St.Croix Legend Elite pirkšanu, tā līdz 24g, ap 210cm. Pirmkārt tvičam, bet pa laikam arī kādam džigam un krenkam.
Ir kāds abas uz ūdens mēģinājis? Vai Rizer arī pavelk pēc universāluma līdz Legend Elite? Attiecīgi kā Legend Elite ir ar jaudu, jo Rizers, cik esmu skatījies, skaitās ar tīri labu noturēšanas resursu.
Rizeram rokturis tāds pagars izskatās - nemaisās?
Ieročos itkā nebija pagājušo nedēļ, būs jāieskrien rīt.
monstrs. Paskaties SIA Ieroči uz Valdemāra ielas. Ja tur nav, tad tirgū varbūt ir. Kioskiņš ir blakus ieejai Dittonā pretī gaļas paviljonam. Ja nav, tad nebūs nekur. Atliek Rīga. Mūsu tirgoņi mēģina tikt vaļā vēl no pagājušā gada sūdiem un jaunu neko neņem:D
Vai kāds zin kur Daugavpilī var iegādāties Lucky John x-twich vobļerus?
Nu katram savs ka jau teicu..
Viskijs> protams piitaa twicham..,personiigi es lielaaku par 0.13 twicham nelietoju..
man neviena fishbon pavada nav pliisusi velkot aaraa zaales. pliist tikai no paarlieku ilgas izmantosanas, un ito tikai vienreiz taa gadijaas, jo pats visu laiku lociju un meeginaaju iztaisnot.
pita, raustot nestiepjas!
Kādu auklu izmantot priekš Twitcha?Labāk mono vai pīto auklu ??Un kādas firmas?Un kāda diametra ja izmantoju voblerus max 15 gr.?:):)
Osi,piekriitu,ka FB-ir meesli.Lai paliek,ir labaakas pavadas un neviens to FB,tev neliek pirkt.