to Dzhams. Skatījies St.Croix Avidu kastinga kātu? 6'6" H Fasts, tests 10,6 g līdz 42,5 g. Kādā budžetā plāns iekļauties??
1.variants
MAJOR CRAFT SLICER SC-682H:
Manufacturer Major Craft
Rod class MH (Medium-Heavy)
Rod type Casting
Length, m 2.03 (6'8")
Test (g, Oz) 10 - 42 (3/8-1 1/2)
Action Regular fast
Pieces 2
Vot dilemmas priekšā! Ir ziepju trausk nav kāta! Vairāk domāju par mazajiem džērkiem līdz 35gr un lielās mailes MAxRap17! Baida ka regular Fast un nevarēs mazos džērkus iekustināt
2. variants
BFT Walker Vertical
Length 6 ft
Test 40 gram,
Type extra - fast!
šim atkal garums 1,80 un ļooti īsa ručka, ieetiens būs apgrūtinošs, bet mazie džērki 100% vadāmi
Palidziet ar pamatotu padomu ;)
ir gan, man arii ir taadi (rakstiiju jau par 11 cm kluso), tikai nezinu vai 9 cm Crystal Minnow Floating ir gan taadi gan taadi (pasham nav klusa 9 cm), neiet runa par Aile Magnet un citiem Yozurveidiigajiem.
jaaskataas, kaa speelee, tas, ka vobleris ir kluss, nereti ir pluss, iipashi vasaras beigu meneeshos un, jo iipashi rudenii, kad praktiski nav veeja un spiid saule, vai vietaas ar lielu spiningotaaju presingu. Nevienmeer liidakai vajag to papildus stimulatoru grabulja vai spilgto kraasu veidolaa, citreiz tieshi labaak kluss un dabiigas kraasas maaneklis.
Ir gan grabošie, gan negrabošie yo-zurjiki :)
hmm... neesmu tik liels Yozuri spec, lai apgalvotu, ka nav veel kaadas citas modifikaacijas, bet tas ir jociigi, jo pasham ir triis 9 cm F versijas un visaas ir kustiigas/graboshas lodiites...
:) paldies, pie mums ir nonākuši 9cm f versija bez lodītēm :)
nu veči jūs esat ieskrējušies... to dzērve, pārbaudīju to Crystal Minnow par 11 cm versiju Floating nebiju kļūdījies - pilnīgi kluss, toties 9 cm F versijā ir pāris sīkas lodītes, kas grab, bet liekas, ka metiena tālumam tas īpašu uzlabojumu nedod. 11 cm Crystal Deep Diver ir iebūvētas lodītes un tas ir skaļais vobleris (tīri labs Lielupes velces vobleris).
Varbūt kāds grib nopirkt mazlietotu G-Loomis JRB813C / 6'9" MED-HEAVY Fast action 10-17lb 3/8-3/4 oz par Ls 70
Tu pēc sevis spried.,ka visiem kā Tev uz alkaholu vājības..? Es to nelietoju.,Tu gan nekaunies ielikt albūmā foto ar aizlietu bieti..!
Nu redz esi parādijis savu būtību.,vairs ar Tevi diskusijās neielaidīšos un negribu piesārņot forumu..! Tu uzsāki gudrības mētāt.,es tikai ieteicu risinājumu ,a Tu sviestu sāki dzīt par laiku ko pavadu šeit..
Stulbi.,Tev tā nešķiet..? Ja nešķiet ,tad pats esi st...s!
fliper tu savu kruto spici netirgo prom, bet pataupi lai iepērtu savu domubiedru Oskaru citādi viņs basto vecāku apmaksātus kursus un kļus tikpat defektīvs kā tu! :D
OskarsB sarēķini taču cik ir trīs reiz četri un par atlikumu ar fliperi iedzerat aliņu ;)
Faxi,tvaiķenē atkal internetu pieslēguši?
Tu nesaki ko man darīt un es neteikšu kur Tev iet..
Paturi savas gudrības pie sevis un pakrāj naudu kātam.,lai nau jādiedelē atlaides.. :D
OskarsB: nu tad aizej uz kursiem un nākošreiz riktīgi paklausies, ko stāsta, varbūt patrenēsi atmiņu un atcerēsies vismaz elementāro reizreiķinu... ;)
Visu dienu nesēžu gan.,biju kursos.. :D Laikam fliperam taisnība par Tevi .,par 100ls nevari atļauties kātu un uz pusi lētāk pieejamu kātu arī nevajag..! :D ko tad Tu vispār kaut ko jauta.,ja Tev neko nevajag..? :D Un kāda Tev darīšana ko es daru.,es te nesēžu vislaik.,bet gan pa brīdim ielūkojos..! :D
OskarsB tu mājas darbus jau izpildīji visu dienu pie datora sēdi! :D
flipers: neesi kautko pārdevis un tapēc nav par ko aliņu nopirkt, tapēc slikti jūties ? :)