atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu
kristsKG 15.03.12
to falx... mazjaam maileem tuvaakaa laikaa buus jauns - vai nu St.Croix legend tournament L 7 (0,8 - 7 g) pēdas finesse vai Major craft kg lights Aji - 7,6 pēdas vai 7 pēdas (0,8 - 10 g).. iespējams vēl cits variants, bet Graphiteleader bišku pa sālītu! pamat doma ir, lai ar šo kātu varētu izraustīt mailes līdz 6 g, lielākām MC Rizer M (6-24), kaa arii vieglajam jigam. X-Twitch buus par nejuutiigu maileem zem 5-6 g.
falx 15.03.12
pa tēmu Mitchell Elite spiningiem nezkapēc copes gaitā mīl aizlidot spice, laigan pamatnes savienojuma vieta ir smuki noslīpēta un spice smuki uzmaucas ... fion.ru lapā atsauksmēs arī tiek minēts šis fakts un tā ir tiesa...
Nez kā to var novērst?
falx 15.03.12
gaidam 1. maiju peace !!! :D
OskarsB 15.03.12
a es nemāku stabuli spēlēt tapēc paņēmu mutes armoņikas..! asprātis!
falx 15.03.12
a man ir dzīvoklis trešajā stāvā, tāpēc paņēmu suni nevis klavieres :))
sorii
OskarsB 15.03.12
nu man visas mailes ir līdz 12..maximums 13g..,tapēc paņēmu craftu ar testu lidz 15g
maituputns 15.03.12
es gan šosezon savu burkānveidīgo kātu raustīšu -5-21 gr, Fast, Carrot Stix, rudenī man patika, vienīgais ensanāca diezko ilgi patestēt. šamais principā normāli izdancināja arī OSP Rudru.
falx 15.03.12
Es ar pēc izjūtām un lietpratēju rekomendācijām! :)
Taču lieku simtiņu uzmest veikalam es patreiz nevaru atļauties ...
Tāpēc jautāju kas un kā, lieliski ja rodas iespēja aptaustīt, būtu jau labi ja kāds vēl dotu atsauksmes par kātiem! ;)
dzhams 15.03.12
Nu jā pēc LV veikalnieku procedūras - vajadzēja būt 99Ls +/- vēl kādi 10ls pa virsu!:)
Pēc pirkuma palūrēju oficiālās RRPrice biju patīkami pārsteigts, jo reāli visbiežāk kātu pērku pēc izjutām, ja ieguļas rokā tad ņemu!
falx 15.03.12
da nekā tajā albakorā vairs nav :( ehh
paveicās Tev dzhams pa 41 iegūt tādu kātiņu, asv internet bodes šis nāk par 99usd.... ;)
dzhams 15.03.12
Es dabuju Albakorā, bet neesmu manījis vairs! Cena bij 59ls -30% sanāca pa 41 naudiņu! Compre cik noprotu vairāk domāts USA tirgum ne Lv, tapēc sanāk, ka specifisks kātelis, ko būs grūtu atrast!
tomels 15.03.12
compre ka taads ir albakoraa. bet cik daudz dazaadu spiningu garuma un testa zinaa tur ir gan nepateikshu.
falx 15.03.12
skaidrs, tas varētu būt labs variants!
Latvijā kautkur Shimano Compre CPS70L2B 7'0" ir?
dzhams 15.03.12
O: -> pietiek, [ja nav deep variants- 3,4m ]
amucis 15.03.12
to janis4465. Norstream kāti ir 689.lv.
OskarsB 15.03.12
dzams :ar regular fast kātu nepietiek lai kādu garenāku maili par 70izraustītu..?
dzhams 15.03.12
nav viņš extra fasts! bet mazajām mailēm viņš neļauj sevi izliekt - piem. rigge 70!
falx 15.03.12
dzhams: kāds viņs ir? riktīgs fāsts(ātrs) nu tāds ka uzcērtot momentāli nodžinkst gaiss, vai tāds aļa moderate vai medum fast, nu makarons nu skaidrs, ka ne džiga, taču samērā paļāvīgs...
Gribēju teikt, ka man no copes sākuma ir patikuši tikai ātri kāti, tie var nebūt viegli, bet tam jābūt stingram... :)
janis4465 15.03.12
Kā tad šos sameklēt??? Viens nr. slēgts, otrs neatbild???
juliuss 15.03.12
epohook

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs