atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Politika, iekšējā un ārējā

plesigais 26.10.17
taadi jautaajumi _ Plēsigais - ir tāpēc, ka neesi pie siles, es ar tur neesmu, ko darīsim! !??

opusums, 26.oktobris 2017, 12:21

Nu pie siles visi nebusim ;) ! Eiropa ari visi nav ! Taču ir butiska atšķiriba !
Ja ar cilveku nelaime notiks eiro pilsetas _ palidzes katrs kas vares un nejautas _ esi idiots vai ne !
Ja Riga ar mani notiks nelaime _ labi iztiksim bez rupjibam ;) !
Tad KAPEC mes paliekam tik ļauni ?
MartinsSi 26.10.17
Flerrr....
Makatanav 26.10.17
Mani neņem darbā radio, jo nav pazīšanās. Tas, ka es raustu valodu taču nav iemesls.
Makatanav 26.10.17
Ciena par kaut ko un arī neciena par kaut ko. Deletēt(virtuāli) nāktos par vides(arī virtuālas) degradēšanu. Tehniskas detaļas laikam nebūs būtiskas. Es pieturos pie gadsimtos pārbaudītām vērtībām.
opusums 26.10.17
taadi jautaajumi _ Plēsigais - ir tāpēc, ka neesi pie siles, es ar tur neesmu, ko darīsim! !??
Makatanav 26.10.17
Marš uz biblioteku, grauzt zināšanu granītu. Un kad zobi būs nodiluši nevajadzēs uzdot muļķīgus jautājumus.
plesigais 26.10.17
Eu ,pareizie ?
Kartejais idiotiskais jautajums ?

Mums Latvija taču vis ir tik labi , eiro dotacijas , reitingu aukšgali , pareiza politika , NATO aizstaviba , pareizie vairojas ka mušas uz meslu čupas _ varetu vel turpinat , bet ceru ka sapratat ;) ?
VIS IR OK , OLRAIT , GUT , UN HOROŠO ? ? ?

Tapec jautajums ! A kapec tik daudz izbrauc , kapec tik daudz veido biznesu arzemes , kapec tada necieņa pret savu valsti , UN GALVENAIS kapec tada necieņa ,naids , un negativisms sava starpa !

Ja jau Jums vis butu OK , Jus vienkarši pasmaiditu par plesiga idiotismu ( nu idiots _ nu ko , karties vai ? ) , bet ne Jus esat gatavi plesigo pakart , nošaut un ko tik ne ?

KAPEC ? ;)
Docents 26.10.17
Un pārējiem biznesa haizivīm piemērs, lai saprastu, kāpēc vate spazmo par lietām, no kurām neko nejēdz.

Vācijā piens 1.07eiro ar PVN litraa
Latvija 1.21 eiro ar PVN litraa.

Ja LV piena tirgotājs pirks pienu Vācijā, viņam tas izmaksās 1 eiro litrā, tieši tāpat, kā ja vācijas piena tiegotājs iepirks pienu LV.

Piens veikalā LV tik un tā maksās 1.21 eiro. Bet Vācijā 1.08.

Tas ir pirmais arguments, ka vate runā muļķības.

Otrais arguments - šīs ES regulas nosaka atsevišķiem produktiem SAMAZINĀTU PVN likmi.

Tādējādi ieguvējs būs vai nu gala patērētājs, jo kritīsies cena, vai arī vietējais piena ražotājs, jo piena cenu varēs pacelt neizmainot gala produkta cenu.

Atcerieties vienu. Vatņiku mērķis šajā forumā nav diskusija, bet gan negāciju spļaušana rietumu virzienā. Un nekas cits!

MartinsSi, 26.oktobris 2017, 08:30

Jou , BEIDZOT ! Cilvis sak normali veidot diskusiju !
Bez žults vemšanas jau vel nevar , bet tomer _ _ ! ;)

plesigais, 26.oktobris 2017, 09:04

Šaubos vai uz ilgu laiku.
:)
Makatanav 26.10.17
Viņš pamatīgi nolažoja. Parasti viņi cenšas neielaisties tādā konkrētikā, jo tad viņus ātri noliek pie vietas. Demagoģija jau arī nav nemaz tik viegla lieta - jāmāk.
MartinsSi 26.10.17
Raih, un? Nevienam no tā labāk nekļuva. Tu domā vatņiks saprata, ka ir lohs? Tūlīt atradīs kaut ko citu.
Vienkāršāk ir teikt, lai kāpj vilcienā, vai kā tu pāris postus atpakaļ -nošaut.
raihs 26.10.17
MartinsSi
Lai arī tev mans viedoklis nerūp, bet pēdējie pāris posti ir krietni labāki par iepriekšējiem! Tikai tā var vatei mutes aizbāzt( vismaz uz kādu brīdi)
plesigais 26.10.17
Un pārējiem biznesa haizivīm piemērs, lai saprastu, kāpēc vate spazmo par lietām, no kurām neko nejēdz.

Ja LV piena tirgotājs pirks pienu Vācijā, viņam tas izmaksās 1 eiro litrā, tieši tāpat, kā ja vācijas piena tiegotājs iepirks pienu LV.

Otrais arguments - šīs ES regulas nosaka atsevišķiem produktiem SAMAZINĀTU PVN likmi.

Tādējādi ieguvējs būs vai nu gala patērētājs, jo kritīsies cena, vai arī vietējais piena ražotājs, jo piena cenu varēs pacelt neizmainot gala produkta cenu.

Atcerieties vienu. Vatņiku mērķis šajā forumā nav diskusija, bet gan negāciju spļaušana rietumu virzienā. Un nekas cits!

MartinsSi, 26.oktobris 2017, 08:30

Jou , BEIDZOT ! Cilvis sak normali veidot diskusiju !
Bez žults vemšanas jau vel nevar , bet tomer _ _ ! ;)
Docents 26.10.17
raihs [25.10.17]: Spilgti latviešu "urlisma" piemēri ikdienā redzami facebookā. Tur ušakovam dikti patīk lielīties par savu spīdošo darbību mēra amatā. Nu un protams, kādi simts krievi šo komentāros slavē un dievina. Un pa starpai iemetas tādi "mārtiņi" , kuri uzskata, ka uzrakstīt kaut ko no tēmas-"krievu okupant, pisies uz krieviju", vai "cietumā krievu zagli", ir ļoti nacionālistiski, varonīgi un viedi. Bet tā nav! Jo nav ne argumentu, ne faktu,kādēļ ušaks ir zaglis, ir tikai sava stulbuma izrādīšana un nācijas apkaunošana.
:DDD Kas tad nu, ar normāliem krievu večiem copēt esi bijis?
MartinsSi 26.10.17

MartinsSi 26.10.17
Par tiem pieniņiem un PVN.

Vatņiks nesaprot elementaras lietas. PVN neattiecas uz darijumiem ES valstu starpā. Nav svarīgi, cik kurā valstī ir PVN.

Vatņikam svarīgi ir tikai nodirst ES. Tas nav viedoklis. Viedoklim ir jābūt kaut kādam segumam un nedaudz arī zināšanu bāzei.

Vācu piens sen jau būtu izkonkurējis Latvijas preci. Bet tas nekad nenotiks, mūsu tirgus ir interesants varbūt tikai leišie. Un igauņiem.
MartinsSi 26.10.17
raihs [25.10.17]: Gribu vēl papildināt, ka tādi kā tu, martinsSi, ir vēl lielāks apkaunojums , nekā sadaļas vatņiki. Kad socportālos redzu tāda veida komentārus kā tavējos, man paliek kauns par latviešiem- tāds pats urla, tikai runā latviski. Tups, bez viedokļa, bez vīzijas.Tikai rupjības. Tinies prom no šejienes- neapkauno nāciju!
Man tavs viedoklis galīgi nerūp.
Makatanav 25.10.17
Tāpēc jāiet tautā un jārunā, lai ir ar ko salīdzināt. Vairums cilvēku nav tik dumi, lai neatšķirtu.
mjuniors 25.10.17
Raihs +++, tieši seit tas pats notiekās..
Makatanav 25.10.17
Onkul! Tu taču kaut kur gāji...
plesigais 25.10.17
Bļaviens es ari saku domat _ a par ko ta diskusija ;) !

Un atcerejos ;) , nu pieriebas taču šita apvainojumu un uzbraucienu šlura ;) ! Vajadzeja iemest topa kautko nenozimigu !

Un redz izdevas _ pat Tu un Raihs pamodaties ;) !
Raihs jau ka karalis biku atrak ;) !

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs