atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Politika, iekšējā un ārējā

mjuniors 11.11.11
bralit-> bezcers, tev ir sava izvirzītā teorija un ari atbildes uz to!:)
Tonis 11.11.11
Bračiņ,nezinu kam to adresē,vismaz man vajadzīgajos brīžos mīslis neraustās,betTtev jau laikam no tiem padebešiem tālāk redzams...
L-upesLinis 11.11.11
Tur jau tā lieta, ja nesāksim atpirkt no Ulrihiem utt. atpakaļ savus biznesus, tad tā arī dzīvosim par vēdera tiesu
Bralitis 11.11.11
Sarkasms man ir ĻOTI liels . Jo Kad pēkšņi jūs deklamējāt ienaidniekus - t.i. krievus un ka jāiet cīnīties ,PĒKŠŅI ...... nevienam nav nekādu pretenziju pret viņiem . ...... ... ..
Es savu nostāju iepriekš skaidri definēju - es savus kaimiņus un kolēģus krievus uzskatu par līdzpilsoņiem - mēs visi esam Latvijas pilsoņi un piederīgie . Man nav pret ko cīnīties -izņemot dzērājJanku kaimiņos. Bet jūs tik aicien cīnīties bet pašiem mīslītis raustās :))))
uzgulis 11.11.11
Visiem copes un arī necopes večiem, priecīgu Lāčplēša dienu.
Cienīsim savu dzimteni, Latviju, lai arī mūsu politiķi tautu ir nodevusi, Latvija tiek iznīcināta; ir jābūt stipriem, nāks arī atmaksas laiks.
Tonis 11.11.11
Dabīgi ka sūdīgi, ļurbas kā kurkuļi...D
usis 11.11.11
ai,ai,ai cik mums visiem sūdigi, ja pa lielam :)
mjuniors 11.11.11
vis man ir jabeidz pa tumsu drukat, pazūd burti! :D
mjuniors 11.11.11
Tonis-> vismaz tuvākajā laikā noteikti nekas labs gaids nav! vismaz man ar tādas ir sajūtas..
Tonis 11.11.11
Ja tā pa lielam,-nesūda laba te nebūs...
mjuniors 11.11.11
interesanti kur Raiha kungs palika.. Varēt šeit ko lab iepērt!:) un neņem ļaunā, ja kādam nepadodas rakstīšana cik labi Tev!:)
mjuniors 11.11.11
brālīt, tavā tekstā ir dzirdams sarkasms!!! ;)..
janis.a 11.11.11
Es domāju, ka pirmkārt jācīnas par ekonomiku, ražošanas attīstību. Ja būs stipra ekonomika, valoda arī izdzīvos.
L-upesLinis 11.11.11
Brālīši, nu gan sacepušies :)
S čevo nacenajetsa rodina?
Ne jau no strazda dziesmas, bet no katra paša!
Kāda starpība Ivans, Svens vai John?
Ja darīsim, nevis čīkstēsim, viss būs!
Tonis 11.11.11
Brālīt,es nekad neesmu teicis ka krievi man nepatīk,man nepatīk krivijas lielšovinistiskā politika.
jurčik,tad jau labāk uzreiz zem 'izredzētajiem'...D
jurciks 11.11.11
nē,veči,te nav aršana.pie gumijas zābakiem ir interesantāk.
Bralitis 11.11.11
Vēl viens cīnītājs :)))
janis.a 11.11.11
mjuniors. Tu domā ka mūsu politiķiem rūp nacionālās vērtības? Šķiet, ka viņus interesē tikai savas materiālās vērtības. Un tici man, viņiem ir izdevīgi ka šeit latvieši strīdās par valodām. Tā visa aizsegā lācītis un vilks realizēs savus konsolidācijas plānus, kamēr Latvijā nebūs palicis neviens latvietis, kam cīnīties par latviešu valodu.
Bralitis 11.11.11
Toni ko ta nu pēkšņi ??? Pēkšņi krievi sāk patikt????? Tiko citu dziesmiņu dziedāji :))))
jurciks 11.11.11
lai šeit iesaistītos vispirms vajag naļivatj a potom poļivatj.un vispār,es gribētu ,lai mūs pievienotu ASV vai DāR.nē,DāR nevar,tad būs jāmacās laikam franču valoda.un vispār,zālītes smēķēšana ir kaitīga veselībai un izraisa atkarību.

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs