atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Politika, iekšējā un ārējā

Bralitis 11.11.11
Kāpēc neaicini ??? Tu esi gatavs cīnities ? Ienaidnieks ar no tava rakstītā ir skaidri formulēts,,ko ta rausties ??
Mēs tīņu gados Valmierā disenēs gājām mērķtiecīgi kādam krievam pa muti iedot(bieži sanāca pretējais ) .Latvietis ar Latvieti nedrīkstēja kauties (protams bij izņēmumi) - bij zem mūsu goda. Ej un sit - un paķer vēl kādu "patriotu"līdz un neaizmirsti kāškrustu .
Tonis 11.11.11
kaut gan,ja runā par tīri cilvēciskām attiecībām ,politiku atstājot aiz rāmjiem,man ar krieviņiem bieži vien ir patīkamāk komunicēt nekā ar mūsu bāliņiem...DD
Tonis 11.11.11
zvaigzne,-un paldies dievam...
mjuniors 11.11.11
:D
Zvaigzne 11.11.11
tonis, acīm redzot nepietiekoši ...
mjuniors 11.11.11
brālīt es neaicinu krievus sist!!!!:) es gribētu, lai politiķi skaļi pasaka nacionālo vērtību nostāju, lai cittautiešiem nebūtu vēlmes grozīt pastāvošo iekārtu! es aicinu cienīt viens otru.. :) vispār es jau iepriekš izteicos, kas balso pret latviešu valodu, kāda ir viņu un mana nostāja..
Tonis 11.11.11
Jurčik,nekautrējies-poļevai...
jurciks 11.11.11
O!atvainojos,ne tur trāpiju.
Tonis 11.11.11
NVS!
bums 11.11.11
Vēl ja pateiktu ka pensijā aiziesiet ,kā krievijā no 55 un 60 gadiem 85 % nobalsos par iestāšanos nsv
Tonis 11.11.11
zvaigzne,nevajag...Baltijas reģions vienmēr ir biji Krievijas interešu lokā,un Krievijas nauda Latvijā arī ir pietiekoši...
Bralitis 11.11.11
junior ar ko cīnīties ??? Iet kaimiņu krievus sist???
Zvaigzne 11.11.11
Bralitis, lai cik dīvaini, tev piekrītu, jo tad nevarētu noliegt okupācijas faktu...
mjuniors 11.11.11
nja, grūti spriest par to, ko nezinu, bet zinu ka tagad ir jacinās par to, kas mums vēl ir! :)
Zvaigzne 11.11.11
Ja Krievija tiešām vēlētos savākt Latviju, tad viņi rīkotos tieši tāpat kā Eiropa. Atvērtu Neatkarīgo valstu savienības biroju. Sāktu investēt Latvijas ekonomikā caur fondiem. Popularizētu Neatkarīgo valstu savienību un organizētu referendumu par izstāšanos no ES un iestāšanos NVS. Investējot nenormālu naudu reklāmās kur visi stāstīs cik labi, ja būsim NVS, un cilvēki nobalsos .... :)
Tonis 11.11.11
Bračiņ,kaut kā šaubos vai Tu būtu kāvies...
Tonis 11.11.11
Bračiņ,kaut kā šaubos vai Tu būtu kāvies...
Bralitis 11.11.11
Junior man pofig kā viņiem bij - mūsu senčiem bij jācīnas par Latviju !!!
mjuniors 11.11.11
a kā bij ar Lietuviešiem un Igauņiem!?
Bralitis 11.11.11
Sākas gļēvuļu teorijas . Daudzreiz klauvē pie durvīm, apšļakstīti līgumi utt. Mīkstie un valsts nodevēji - bij jākaujas ,jāaizstāv sava zeme un viss !!!!

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs