MT9 trofejas

MT9 albūmi

2024
10 bildes
 
2023
22 bildes
 
2022
19 bildes
 
2021
10 bildes
 
2020
15 bildes
 
2019
24 bildes
 
2018
13 bildes
 
2017
10 bildes
 

2024

«
»
 
11.okt, 20:30 cl@MT9
13 Skatījumi 201
 
Sveiciens kaislīgajiem Babītes ezera makšķerniekiem! :) Tā kā pirms pāris dienām mocījos ezerā pie kritiski zema līmeņa, tad šodien nolēmu vēlreiz iesriet, bet nu jau pie ļoti komfortabla ūdentiņa - līmenis pacēlās par 60 cm. No rīta gan man gāja jautri, vienu knapmēru dabūju ātri, tad nolēmu doties uz lielo mammu vietiņu. Uzliku peli un vienā no pirmajiem metieniem skatos, ka tai seko tiešām branga madāma. Atnāca līdz laivai un pēdējā brīdī nesteidzīgi sagrāba Peli. Piecirtiens man diez ko nesanāca, jo kāts garš, bet māneklis pie pašas laivas. Sekundes divas es līdaku paturēju ar saliektu stibu, taču tad tā plati atvēra savu nemazo muti un mans māneklis aidā ārā. Bet pats interesantākais, ka ezera karaliene pat netaisījās nekur mukt, tā biku pagozējās pie laivas un lēnām, graciozi aizpeldēja sāņus, it kā nekas nebūtu noticis. Es vēl viņas virzienā vienreiz uzmetu mānekli, bet nekā. Ehh, biku škrobe, jo tiešām smuka zivs... Nu nekas, nav jau pirmā reize. Nodreifēju vienu līniju un nonācu vietā, kur mani vienu gadu arī dikti dūšīga zaļsvārce atstāja ne tikai ar garu degunu, bet vēl arī ar džerku sejā :)) Metu pie pudura un jūtu, ka kāds man mēģina atņemt makšķeri. Pēc neilga brīža līdaku iemānu uztveramajā, bet tā tik sparīgi sāk griezties, ka man tā tīkla acīs iepinas āķi un aukla, ka nācās to griezt nost un vēlāk ilgi piņķerēt vēl āķus ārā. Pēcāk nobildēju zivi, atlaižu un saprotu, ka kaut kas nav izdarīts līdz galam. Izrādās, ka ar visu to jezgu, aizmirsu zivi nomērīt :D Nu ko, kādreiz arī tam bija jānotiek, labi, ka nebija mūža trofeja :) Nu tad pie cipariem, noķēru 8 zivteles (55, 55, 57, 57, 59, 62, 63 un aptuveni 100 cm, varbūt biku mazāk). Kā var noprast no līdaku garuma, tad šodien mammas gulēja, bet bērneļi dauzījās apkārt. Arī tie praktiski visi ņēma aiz viena āķīša. Daudzas pamuka pie laivas un arī copes vēl bija, bet nakā branga nebija. Nu kaut kā tā, laiks bija prīmā, līmenis ezerā labs, tautas bija maz, cope normāla, bet nākamreiz gan ceru, ka barosies lielās, bet mazās šņāks :D Visiem foršas brīvdienas, baudiet silto laiciņu, tiekamies ezerā! ;)
 
[4] Komentāri | dilst | aug
 
Willy

Ielikšu +2!jo...tādu atskaiti bez kľūdām uzrakstīt vajag ap 1,5h laika!Tu centies un to dari-vērtējums gandrīz 0!:)...bet sev atmiņām paliks!;)

Es vairs īpaši necenšos,par tukšajām copēm visp.nestāstu par vidējām tā ar garjem zobiem kko uzrakstu

12.okt Atbildēt | Ziņot 1
MT9
MT9 :

Velns, biju uzrakstījis garu atbildi tavam komentāram, bet atbilde neievietojās un pazuda. Otreiz slinkums drukāt, tādēļ vienkārši uzrakstīšu lielu Paldies tev par darba novērtēšanu! :))

12.okt Atbildēt | Ziņot 1
Willy

Zivs laba! bildes kā vienmēr!Daudzas savam dēlam kā piemēru fotografēt esmu rādījis!;)

12.okt Atbildēt | Ziņot 1
MT9
MT9 :

Arī šajā jomā piedomāju pie kvalitātes, jo bildēšana arī mans hobijs, bet nu jau aizgājis norietā. Vēlreiz paldies! :)

12.okt Atbildēt | Ziņot 1
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager