...uz plaucētu grūbu, arī iebarojamā barībā lielāko daļu sastāda tās pašas grūbas tikai nedaudz mīkstākas... un tad ir ok
un kas notiktu ja es arī zinātu to vietu kur tu makšķerē, tu tur samētājis savas grūbas, viņas sākušas skābt un no zivīm nau ne smakas. Es sāku domāt ka vaina ir kaukur manī, ko daru nepareizi, bet nē, viens cilvēks (vai pat cilvēki) samētājis grūbas.
šitās grūbas barot vaidzētu aizliegt ar likumu.
P.S. nepavelt Grabovska kungs stāsta lai necenšās izmantot GRŪBAS.
Upēs straume, tas nav tik traki, traģiskāk, ja dīķos un ezeros samet spaiņiem.Un vispār..-kā ar tām boilām, kukurūzām un vēl visadiem shitiem ko samet uz karpām sēžot(ko gudrinieki samet maisiem) .
Tas ir normāli???Par to neviens neniid... a grūbas.. pasarg dievs ..
baboon ieliec katlā putru un blakus boilas un kukurūzu un paskaties pēc 24 h nostāvēšanas siltā vietā jkāds ir rezultāts.
baboon ieliec katlā putru un blakus boilas un kukurūzu un paskaties pēc 24 h nostāvēšanas siltā vietā jkāds ir rezultāts.
Ir ok! Kur un uz ko?