ēdiens varbūt garšīgs.bet sama gaļa sačakarēta.nav vairs tā garša.bet visā visumā par gaumi nestrīdas.buenos apetitos :)))
Recepte sama pagatavošanai cepeškrāsnī.
Nepieciešamais:
Sama Fileja nenoņemot ādiņu,
Kartupeļi,
Sīpols,
Tomāts,
Siers (Krievijas :) ),
Svaigas dilles,
Augu eļļa,
Sviests,
Krējums,
Majonēze,
Nedaudz ūdens.
Garšvielas:
Sāls,
Melnie maltie pipari,
Garšviela zivs ēdieniem ar žāvētām dillēm,
Karijs.
Pagatavošana.
Sagriez
Sagriezta gabalos sama fileja neatdalot ādiņu (ar ādiņu uz apakšu) jāsaliek uz cepeškrāsns ar augu eļļu ieeļotas paplātes, pirms tam sama filejas gabaliņus apveļot sāls un malto melno piparu maisījumā. Tālāk zivs filejas gabalus apkaisīt ar zivju ēdienu garšvielu ar žāvētām dillēm (Santa Maria) un uzkaisīt arī svaigi sagrieztas dilles kā arī sagrieztus sīpolus. Pēc tam virsū skaisti salikt sagrieztas kartupeļu ripiņas, kuras viegli nokaisīt ar kariju. Uz kartupeļu ripiņām šur tur salikt sviesta piciņas un virsū uzklāt majonēzes kārtu. Tad uzklāj virsū kārtu sarīvētā siera. Virs siera uzliek tomātu ripiņas un visu to nedaudz noklāj ar skābo krējumu. Un tad virsū uzber nedaudz svaigas dilles. Kad tas ir izdarīts ielejam paplātē pavisam nedaudz ūdens mitrumam un liekam iekšā cepeškrāsnī. Cepam līdz kartupeļu ripiņas noklājas ar brūnu apcepuma kārtiņu. Izvelkam no cepeškrāsns un liekam uz šķīvja. MMM... mēli var norīt :) Labu apetīti.
ņammmm..ņammmmm....