Starp copi un ēšanu!
Voblas ko karūsām. Karūsas saķēru un ievietoju būrī un uz nedēļu paturēju strautā. Kad izņēmu iekšas (nav obligāti tikai, tad ir jākar ar galvu uz leju, jo no iekšām iztek žulkts), sasāliju (liekais sāls vienkārši neižķīst, tāpēc tas neskādē , ja ir par daudz) un novietoju pagrabā uz 5 dienām (min ir 3 dienas). Kad ņēmu no sālījuma, tās apskaloju no liekā sāls (obligāti, jo sakaltušais sāls no gaisa uzsūc mitrumu uz samitrina zivi no ārpuses, kad liels gaisa mitrums) un saspraužu uz drāts, tad izlieku saulītē apžāvēties un vakarā karinu virtuvē virs plīts. Pēc nedēļas ir gatavs. Karūsa ir trekna un virsējo sāli iekrāso dzeltenu, bet apetītei tas neskādē. Vēl tikai aliņš, kompānija un atpūta, kā nākas!
Lūdzu reģistrējies, lai komentētu.
Uz augšu