Laba metode kā pagatavot zivis. Pličus jau citādi īpaši forši nepagatavosi... Vienīgi laivu braucienos grūti yransportēt tik lielu uzparikti.
Pār muguru, jāgriež pār muguru ar visu galvu. Tas tāpēc ka zivij kūpināšanas procesā Tavā variantā visa zivs sula ātri aiztek lejā. Kad zivs pārgriezta pār muguru tad sula tik netek lejā un zivs galarezultātā naf sausa. Es parasti ņemu nost tad kad zivs viduc''i ir vēl pavisam nedaudz mitruma.
Nau peljami !! ::))) Mazliet paaarcenties gan !!! Pats kuupinu ritiigaaa zaaveetavaa laukos un kaa te jau izskaneeja griezt vajag tieshaam pa muguru un kupinaat ar visu galvu protams amputeeejot zaunas.Un hiits nau izcept bet nokuupinaat ko protams zivij panaak pie astondesmit graadiem mieriigi. Un pie taadiem neipashi lieliem graadiem no tavas fishas nenopileees ne piliite.Esu redzeejis liidziigu kaa Tu saki portatiivo kasti bet tajaa kastee veel papildus beera zalja alksnja skaidas un diezgan padaudz un taadaa veidaa panaaca superiigu iznaaakumu. Lai veicas arii turpmaak !! ::)))
Nu te zem taam zivīm arī ir zaļa alkšņa skaidas! Un tikai kad zivis tika pārgriestas atcerējos ka vaig pa muguru,bet šīs mazās raudiņas nau tik biezas ka neizkupinās šādi. HHmm a pa tām galvām gan nezināju ka tās kautko dod kupināšanas gaitā ! ok ,nemsim vērā
Izskatās labas! Vai bija ēdamas ar??