Nu, ja tāds kārtīgs striķis, tad šad tad buljonu vāru, baigi smeķīgi...
Zuti var vēl apcept un tad sautēt ''pīlē'', jo dēļ 1 kūpinātavu var negribēt kurināt. Striķis ir un paliek striķis, tādēļ uz uguns ir ilgāk jāpatur kā cita zivs. Reizē ar zuti ''pīlē'' var likt arī citas zivis. Labu apetīti!!!
Izdarīt ar zivi var jebko , par striķi pieminēju, jo parasti tie ir vistreknākie, īpaši uz rudens pusi , tapēc buljons būs īpaši smeķīgs..No zušiem vāra pat skābeņu zupu :)
Kā saka mans čoms;Pus uz pus ar krējumu-visas zupas ir ēdamas.Tas tā,bet zutis pat galertā ir lielisks.Katram savs smeķis.
izskatas ka uz ziemelmolisa es laikam ja dosos copet tas bus liepajas tirdzn kanala vai uz dienvidmolisa
Es nezinu kā tā sistēma saucās :)) Varbūt manējā? :)) bet tam nav nozīmes, galvenais ka strādā...
P.S. Jo vairāk zinu, jo vairāk šaubos, meklēju, veidoju....
Ja zuti nekūpina,nu ja ir tikai viens,tad šamo cep un ēd nost,ne?Jebšu pastāv alternatīvas,nu kulinārijas ziņā?