spind: protams, ja tā ir tava pārliecība, ka šo zivi pagatavosi sev - viss oki! Turklāt ja paveicies un pārējās atlaid, tas tikai tev vairos copes prieku un rezultātus!
Žēl ka ne visi to saprot un dara:( Pēc tam visi sūdzas, āāā nav zivju kur šamējās palikušas, appēstas:):):)
Nepiekritīšu! Pēc garas copes dienas vakarā iekurtā ugunskurā 40cm folijā ietīts sapals ar majonezi+dillīti+ķiplocoņu un vēl dažu garšvielu maisījumu, sprakšķēdams cepas ogļu kvēlē, asakas paliek tik sekundāra lieta un saldajā ēdienā paliek domas par pārējiem atlaistajiem smukuļiem! Eh pavasari kur tu esi :D
90% gadījumos pilnīgi piekrītu, un tā arī daru:) bet šad tad vajag arī kko pārnest mājās:):):)