valdiszarins trofejas

valdiszarins albūmi

 
 
KŪPINĀTAVA
29 bildes
 
 
JŪR un BUT
6 bildes
 
 
KARPAS
11 bildes
 
STARP COPĒM
6 bildes
 
Ledus....
5 bildes
 
PEIPUSS
5 bildes
 
JŪRA
3 bildes
 
PEIPUSS
7 bildes
 
13.nov.JŪRA
6 bildes
 
Vakar jūrā
5 bildes
 
ZIEMAS COPE
5 bildes
 
 
 
 

TĀ TEIKT SPININGOŠANAS NOSLĒGUMS....

Biju aizlaidis uz SILAKĀM pablēņoties....žel tikai ka lielāku nav...
20.11.10 cl@valdiszarins
0 Skatījumi 2455
 
Eh kas par sviestmaizītēm būs....
 
[14] Komentāri | dilst | aug
 
zaceps

Garšīgi izskatās,cik ta tāds prieciņš izmaksā?Nu jau atkal kāds apsaukās par gaļinieku.Es arī nedaudz nodarbojos ar foreļu audzēšanu,prīmā nodarbošanās.

20.11.10 Atbildēt | Ziņot 0
valdiszarins

Ja nu vienīgi aiz skaudības......

Ja runa iet par naudu tad tikai kādi pāris labi vobleri sanāktu par šo copi....:)

20.11.10 Atbildēt | Ziņot 0
vieplis

Valdi, gaļenieks!

:)))

20.11.10 Atbildēt | Ziņot 0
skrejejs

Tie kas saka (galinieks) lai ieiet google un apstās kas tas ir.Valdi ir ok apsveicu,katrs dara ar savu vaļas prieku kā grib.Takā ne asakas.

20.11.10 Atbildēt | Ziņot 0
zivgarnis

Normāla padarīšana. :) Vēdera plēvīti ar vaig nofilēt! :)

20.11.10 Atbildēt | Ziņot 0
zaceps

Man pāris gadus atpakaļ čoms ierādīja ātru laša iesālīšanas recepti.Griež laša vai foreles fileju šķēlītēs tā kā priekš maizītēm,kārto uz šķīvja un katru šķēlīti apkaisa ar sāls 3daļ.cukurs1daļ. un nedaudz melno malto piparu.Pēc min. 15-20 gatavs maizītēm.Garšo baigi labi,svaigi iesālīts,nepārstāvējies.No tās reizes citādi lasi,foreli nesālu,pirms tam ņēmu fileju lielos gabalos,apkaisīju ar sāls,cukura maisījumu,uz nakti ledusskapī.Pirmo dienu jau nekas,bet jau otrā dienā ne visai,kā Valdis teica,garšo pēc siļķes.Savas foreles,ja saķerās tā pavairāk,saldēju veselas,neķidātas,kad sagribās kādu iesālīt,atkausēju un pagatavoju,kā pirmīt rakstīju.

20.11.10 Atbildēt | Ziņot 0
valdiszarins

Tā recepte ir maksimums 2 dienām jo ar pipariem tā manta rūgst.....es jau arī sagriežu visu šķēlītēs un tad to visu sasālu un traukos iekšā....piparus un sīpoliņ jau pie maizītes....

20.11.10 Atbildēt | Ziņot 0
zaceps

Tos piparus beru tāpēc,ka maksimums 1st. laikā viss tiek notiesāts.Ja sakārojas vēl,atkausēju fish un sagriežu šķēlēs un pēc 20-30 min. zacene gatava.Man šķiet,ka tā sanāk tomēr svaigāk.

20.11.10 Atbildēt | Ziņot 0
valdiszarins

Saldēts vairs nav svaigs ja grib svaigu tad atliek laist uz copi

20.11.10 Atbildēt | Ziņot 0
zaceps

Nu protams,svaigs ir svaigs,bet ja sagādājas tā pavairāk,tomēr manuprāt labāk sasaldēt.Šodien ēdam pirms mēneša kopā ar Gintugg jūrā ar tīklu ķertās butes,toreiz bij ap 50kg.labas butes un 12vimbas.Nu neteikšu,ka īpaši liela šķirba,garšo tāpat labi.

20.11.10 Atbildēt | Ziņot 0
mirtins

Valdi, kategoriski piekrītu Vieplim:D Šeit ir redzama gaļa, un daudz. Tātad daudzgaļenieks:D Bet vispār, lai būtu skaidrība - ja fermas cūkas kauj, tad nav gaļenieks, jo tās tak audzē priekš nokaušan':DDD

20.11.10 Atbildēt | Ziņot 0
Baltais62

Bet Burtniekā tomēr interesantāk:)

20.11.10 Atbildēt | Ziņot 0
guntisssd

karumnieks- uzšķērdējs!:))

20.11.10 Atbildēt | Ziņot 0
OskarsB

saldēt šito gaļu būtu grēks..! :D

21.11.10 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager