Apcep sviestā tā lai ārpusīte jau kraukšķīga tad ir labie....
Būs jāpamēģina sviestā, bet cepu eļļā ar sāli un garšvielām. Sanāca kraukšķīgi, bet ar tādu nepatīkamu pēcgaršu:(
a tev varbūt vienkārši ikri negaršo:D Es arī vienu cilvēku zinu, kam negaršo. Bet tas labi, man vairāk paliek:D
Ikrus pirmkārt vēlams pēc iespējas svaigākus - tobiš neturēt ilgāku laiku ledusskapī vai saldētavā. Otrkārt, tos var pagatavot miljons veidos - piemēram, paņem lielā bļodā, ar roku visus izspied no plēves, sanāks tāda normāla tīra massa. Ar to jau var izstellēties - gan tāpatās sacept ar sīpoliem, gan iejaukt omletē, gan arī pankokus sacept... ta da jeb ko:DDD
A šitie gan man kaut kā negaršoja. Iespējams nemāku pagatavot