Praktiski varbūt,bet vizuāli nevisai, laikam jau pirmie kucēni būs jāslīcina:)
Formai jābūt tik karstai,lai ar pliku roku nevarētu noturēt.Tad kausiņš ar kuru smel svinu un lej -ar nedrīkst būt pa mazu,lai momenta neatdzistu.Smeļ un momentā lej formā,pārējo traukā atpakaļ.Un ar tiem svina sakausējumiem ar visādāki cipari var sanākt!!!
Jā,aizmirsu...kauss no alumīnija vai cita materiāla,pie kā svins nelīp.
Man ir speciāla formiņa viņu liešanai , uzvāru svinu , saleju un ir .
kur tu dabuji tas forminas ? un ka tu to griezuli ievieto vai to actinju?
kur tu dabuji tas forminas ? un ka tu to griezuli ievieto vai to actinju?
Formiņas nāca no Vācijas , griezulīti pirms liešanas ieliek formiņā , priekš tā tur ir speciāli izveidota vietiņa , pielej ar svinu un viss .
tu ists arhimeds