Bārta

Vajag tikai atrast īsto vietu!
28.06.08 cl@rotinnss
9 Skatījumi 2781
 
Asaru pēdējais uznāciens!
 
[12] Komentāri | dilst | aug
 
RolisLiepaja

Jā , kūpināti asari tas ir pats pa sevi 10 balles vērtībā !

28.06.08 Atbildēt | Ziņot 0
kinvik

...kūpināšanai zivis griež pa muguru,kāpēc?

28.06.08 Atbildēt | Ziņot 0
Juuk
Juuk :

Iesaku no savas puses galvas atstāt klāt. Tad sula no zivs nenotek lejā bet paliek zivī un arī labāk nožāvējas. Bilde pa pirmo tomēr žāvēts breksis tomēr ir visgaršīgākā kūpinātā zivs, 10

28.06.08 Atbildēt | Ziņot 0
RolisLiepaja

Var tak zivi kūpināt kā pats vēlies , tās metodes un paņēmieni ir desmitiem ! Es gan samērā daudz esmu kūpinājis brekšus , bet nu to zivi neviens no man zināmiem cilvēkiem cieņā nav turējis , kaltēts gan cita manta ...

29.06.08 Atbildēt | Ziņot 0
Juuk
Juuk :

Negribu aizvainot Tavas kūpināšanas prasmes bet zivi ir jāmāk pareizi nožāvēt. Vislabākā žāvētā zivs ir breksis, tad karpa, vimba, līnis. Līdaka un asaris nav tik labi žāvēšanai.

29.06.08 Atbildēt | Ziņot 0
RolisLiepaja

Nu droši vien ka mēs nemākam kūpināt zivtiņas :D:D:D Švaka gan Tev tā izvēle , ieteiktu kādreiz nokūpināt arī kādu citu zivtiņu , kā piemēram zuti , vēdzeli , sīgu , zandartu , buti , lucīti , stinti , strimalu , āti , vējazivi ... Kāpēc tad asaris nav tik labs kūpināšanai , patīk pašam vairāk asakainas zivis ?

29.06.08 Atbildēt | Ziņot 0
jansons

mežene kūpināta vipār ekselenta ":))

29.06.08 Atbildēt | Ziņot 0
Juuk
Juuk :

Visas Tevis minētās zivis esmu kūpinājis. Zutis ir par treksnu, man piemēram nepatīk, plēsīgās zivis vispār kūpināšanai ne visai ja nu vienīgi butes. Asaris kūpināšanai ir labs tikai tāds no 500 gr un uz augšu, bet bieži tādi jau lomos negadās. Nekas nevar būt labāks par žāvētu breksi, sāls, cukurs un pāris ķiploka daiviņas sālijumā, nekādas citas garšvielas nevajag.

29.06.08 Atbildēt | Ziņot 0
RolisLiepaja

Atliek vien nobrīnīties , bet ne par to bija šī pasaka ... Ēdi tak vesels.... garšvielas tak var likt pēc gaumes , dilles , ķiplokus , lokus utt. Es vēlreizi atkārtoju , ka tās kupināšanas metodes ir desmitiem , citi piemēram nekad zivi neturēs sālijumā pirms kūpināšanas !

29.06.08 Atbildēt | Ziņot 0
GatisRie

Ja runā par kupināšanu visas zivis ir ļoti garšīgas, ja tās pareizi uztaisa. Man noteikti pirmajā vietā ir Rudulis, tāds uz 700gramiem, nezinu kapēc tiešī tā, bet pēc garšas tiešām tā ir sanācis tieši kupināšanā.

29.06.08 Atbildēt | Ziņot 0
RolisLiepaja

Nu ir atrasta tēma par ko strīdēties , kāda zivs garšīgāka ? ... Vienam patīk māte , otram meita , trešam kleita !

29.06.08 Atbildēt | Ziņot 0
rotinnss

Nezinu, nēesmu aizrāvies ar kūpināšanu... Un šoreiz mani ar nelaida pie šprices, kūpināja cits onka!

30.06.08 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager