A , kas tur Valdi īsti sanāk par zaceni, var ēst svaigu vai kā ? Piedod, ja liekās mans jautājiens muļķīgs :))
Tā arī lieto..... Zandera fileja-vegeta un olīv eļļa .. vakarā sataisīju un no rīta jau uz maizītēm
Hmm...asari arī tā var taisīt ? mums te problēmas tik pie zandera...
Ja ir brīvs brīdis paskaidro sīkāk , liekās ka šādi es reņges taisu ...
Interesanti kā ar visādām zarazām (tārpiem), kas var sēdēt zivīs. Vai ir zivis kur viņas ir vairāk un kur mazāk? Piemēram, no buka var tatārmaizītes taisīt, bet no cūkas nekādā gadījumā. Tāpat ar zivīm, cik atceros, vienmēr ir bijuši Laši un Foreles, bet lai kādu citu zivi taisītu termiski mneapstrādātu...!?
atceros agrāk sencis taisīja šķauni tāpat kā lasi.
Biju mazs, dumjš un tā pagatavota zive negaršoja :/
Bļin -man ar tāda bļodīte stāv uz galda Tiko vienu porciju nosukāju :DDDDDDD gašīgi -kā mazdēls saka
perpendikuls Es zandartam nekad nēsmu redzējis kaut kādu zarazu Līdakai gan ir bijuši lenteņi -Vēl šādi uztaisīts ālants ir labs Par sīgas kundzi nemaz nerunāsim Rēpsis ir ēsts -gandrīz vēl silts :DD
A kapēc ar vegetu nevis pipars un sāls. vegetā tač daudz draņķu. Nenosit zivs patieso garšu?
Visu cieņu Vecozēn, bet vegetu labāk nebērt nekur.
Es visas zivis tik ar sāli un pipariem, arī šo recepti un ir ļoti garšīgi.