aakkis trofejas

aakkis albūmi

Tas galdam

Cepts,kūpināts,vārīts,sālīts un c.
«
»
 
10.07.11 cl@aakkis
5 Skatījumi 2063
 
Iznāk arī trauks/veidne kur saknes izsautēt!!!!
 
[7] Komentāri | dilst | aug
 
herald

te tiešām ir redzama pavārmāksla, nevis kā dažs labs te ieliek pļocku nobildētu un ar kaut ko lielās

10.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
Dzilezers

Oho! Skaisti!!! :)

10.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
Akella

A.God. Aakķa kungs, vai jūs nevarētu atbildēt uz jautājumu, kas nedod man mieru jau no paša rīta - Kas par fishu un kas tur ir iekšā???

11.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
advokaats_liidacis

Vai šim gastronomijas brīnumam varētu palūgt recepti? Es arī gribētu saprast kas tā par šprotīti..

11.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
aakkis

Nebiju pie datora,ņēmos pa Vidzemi!

Un tā...Zivs -karpa,ālants,sapals un tt.Zivi notīra no zvīņām,ar šķērēm apgriež spuras.Tad griež pa muguru,izņem iekšas,žaunas.Kārtīgi izmazgā,izsusina(izslauka,izžāvē vēdera dobumu).Tad sāla,iepiparo+garšvielas.Ņem sīpolus,saldos piparus(sarkanus,dzeltenus),baklažānus un + pēc izvēles-visus sagriež kubiciņos ,ripiņās,strēmelītēs.Eļļā apcep uz pannas minūtes trīs,beigās pievieno sojas mērci pāris karotes.Tad pilda zivī visu,izdur cauri iesmus zivij.Tad paņem šņori un nošņorē starp iesmiem kā kurpi,lai saturētu visu kopā.Paņem dažas tējkarotes kartupeļu miltus izšķaida mazā ūdens daudzumā,un ar to klīsteri nosmērē zivi no ārpuses.Liek uzkarsētā cepeškrāsnī(~180*) cept ~25-30min.Gatavai noņem šņori,Labu apetīti-uzrakstīt grūtāk kā izcept!!!!!!!!!!DDD

13.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
burtnieks

Šitam vajadzētu būt labam.

16.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
OskarsB

izskatās gardi..! :)

05.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager