A.God. Aakķa kungs, vai jūs nevarētu atbildēt uz jautājumu, kas nedod man mieru jau no paša rīta - Kas par fishu un kas tur ir iekšā???
Vai šim gastronomijas brīnumam varētu palūgt recepti? Es arī gribētu saprast kas tā par šprotīti..
Nebiju pie datora,ņēmos pa Vidzemi!
Un tā...Zivs -karpa,ālants,sapals un tt.Zivi notīra no zvīņām,ar šķērēm apgriež spuras.Tad griež pa muguru,izņem iekšas,žaunas.Kārtīgi izmazgā,izsusina(izslauka,izžāvē vēdera dobumu).Tad sāla,iepiparo+garšvielas.Ņem sīpolus,saldos piparus(sarkanus,dzeltenus),baklažānus un + pēc izvēles-visus sagriež kubiciņos ,ripiņās,strēmelītēs.Eļļā apcep uz pannas minūtes trīs,beigās pievieno sojas mērci pāris karotes.Tad pilda zivī visu,izdur cauri iesmus zivij.Tad paņem šņori un nošņorē starp iesmiem kā kurpi,lai saturētu visu kopā.Paņem dažas tējkarotes kartupeļu miltus izšķaida mazā ūdens daudzumā,un ar to klīsteri nosmērē zivi no ārpuses.Liek uzkarsētā cepeškrāsnī(~180*) cept ~25-30min.Gatavai noņem šņori,Labu apetīti-uzrakstīt grūtāk kā izcept!!!!!!!!!!DDD
te tiešām ir redzama pavārmāksla, nevis kā dažs labs te ieliek pļocku nobildētu un ar kaut ko lielās