Deivids trofejas

Nav pievienotu trofeju!

Deivids albūmi

Pamazām gatavojos špiningošanai!!!

Pamazām gatavojos špiningošanai!!! Vai man kā mazam iesācējam šis būs labi?
24.07.11 cl@Deivids
0 Skatījumi 1488
 
Visi manekļi kopā!!!
 
[6] Komentāri | dilst | aug
 
aigaigars

Nu kādā jēgā visi iesācēji/bērni pērk voblerus? Tak nav jums saprašana no viņiem. Piemēram, es savu pirmo vobleri nopirku kādā 3. sezōnā un kaut cik sakarīgus lomus sāku vilkt tikai 6. Kāmēr no tā neko nesaproti, darbojies ar gumijām un rotiņiem, vismaz nebūs žēl apraut un lomi būs krietni labāki.

24.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
murgs

šie rotiņi priekš 0,32 auklas pa mazu.

24.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
MADHAUSE

kada starpiba kad perk-kam saprasana tas ker uzreiz -nekadas ilgstosas gaidisanas nav vajadzigas voblerim-tai skaita superigas iemanas-butu Dzerki cita saruna!!

24.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
OskarsB

es piemēram sāku ar vobleriem..uzzināju ko ar tiem dara u.t.t. protams gadijās pāris noraut un tas negadās tikai bērniem..lomi neizpalika., arī kā iesācējam.. bet pie vobleru izveeles gan ir japiedomā..to pašu apakšējo es gan nepirktu.. :) gumijas zivis vispār atpūšās.. ;)

24.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
vilibalts

Protams labāk sākt ar roteriem! Ar vobleriem tomēr jāprot strādāt! Ja plēsoņa medī, tad tai derēs arī vienmērīgi vilkts vobleris, bet ja tas ir pasīvs, tad būs jātvišo! bet tvičot vajag piešauties katram voblerim! būtībā jau nekas sarežģīts nav, bet tomēr iesācējam labāk sākt ar roteriem un šūpiņiem! Ar gumijām gan sākt nevajag, jo tas jau ir džigs - vesela zinātne, un toč ne priekš iesācējiem!

25.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
Hotentots

Es jau arī laikam sāktu ar prastākiem mānekļiem (šūpiņi, gumijzivis) kaut vai finansiālā aspekta dēļ. Ja esi iesācējs un ja vēl ķersi no krasta, tad norauti vizuļi garantēti. Vobleri ir padārgi un arī aizķersies biežāk kā tā pati gumijas zuve.

Roterīši ir gluži krietni, taču ja ir rupjāki rīki, tad tos nelielos nevar stipri tālu aizmest. Varētu izmantot lielākus, taču kaut vai tiem pašiem asariem tīk mazie roteri.

Un ne jau super duper smalkie un dārgie vobleri ir laba loma garantija - gluži labi ķeras arī ar tiem pašiem šūpiņiem, kas, spriežot pēc bilžu galerijas, laikam pēdējā laikā nav stipri populāri.

25.07.11 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager