Es tad nezinu ko es darīšu-ja sāks kabināt,tā jau sēdēja uz astes
juris26-vai ir vis labākie,es neapstrīdu šo jautājumu,jo ir ļoti dāudz citu vēidu kā šos ķert,bet tieši šos noķēru uz vobleri..
nu re, vietas zini ne sliktaak kaa es, a paardziivoji, ka nekkeras, pacietiibu un viss notiek. Loms pa pimo. Kaadaa dzillumaa un no cikiem bij cope?
Maksi, apsveicu!Bet Tu biķiņ piebremzē,negriez ''matadoriem''pogas ārā...:D. Zandarts "poļu'' mērcē...laba manta!
Sienaazis,es jau tik rudens vietas zinu un man vis tik priekšā,praktiski vairs tukšu dienu nevajadzētu būt,toreiz es gribēju ar tevi saokoperēties un ar zināt pavasara vietas,bet nu kā kungs vēlās,upē takš visas zivis izķeršu :)))-šodien viņi tur ir,rīt citūr...dzilums ap seši metri un dienas laikā..Partnerim ar bija astoņas copes realizētas, un lielākā līdaka bija ap septinieci,no manis trofeinieces baidās :)))
toni-varbūt varētu man to recepti atsūtīt lai pameiģināt,ja tu tā viņu reklamē :)),jo sievai diploms "galvenāis pavārs" un viņāi patīk eksperementēt ...
Es vel to buma recepti nevaru atrast,kas domāta zandartiem,varbūt kāds varētu ar atsūtīt..
es tiessi taadaa pat dzillumaa kkeru...no manaam vietaam passlaik pamukussi, bet rudens vietas veel neesmu ccamdiijis....bik nopauzeeju...taa jau sieva nikna, un beerns aizmirsis kaa teevs izskataas :)))) bet nu veroties tavaas bildees nemiers diida, bet diivaini, ka tev vinni tur pavasarii nennem.
Ja jau sievai diploms,tā ka vajadzētu zināt...Tā kā es pēc receptūrām negatavoju, varu pateikt tik uz 'aci',-daudz sviesta izkausē uz pannas,pievieno cieti novārītas un sakapātas olas,piepilina citrona sulu ,sakapā dilles,sāls,pipari pēc garšas,var nedaudz pievienot balto mērci-to jau viņa māk...
Oho-ne ko pielikt,ne ko atņemt-prīmā loms.Puikam arī "āķis lūpā".Drīz jau vecajam "kabinās".