Cept būtu izniekot, speciāli šim notikumam ierīkojām dārzā žāvētavu
Beidzat par to gaumi muldēt , Tu tak arī neēdi visu laiku kūpinātas desas , bet katru reizi gribās ko citu !
NU KŪPINĀTAM ZUTIM IR CITA VĒRTĪBA, BET ARĪ PĪĻPANNĀ SUTINĀTAM NAV NE VAINAS!!!!
Citi zuti tādā veidā uzskata par neēdamu , bet lieto tikai zušu buljonus , kā piemēram Anglijā ! Viens vecs zušu zvejnieks , kurš masveidā viņus ķēra ar murdiem Liepājas ezerā atzina , ka vienīgais , kā vēl viņš ēstu zuti ir vārīts skābeņzupā !!! Jāsaka pašam , ka labprāt es viņu ēdu dažādos veidos , bet ir bijis periods , ka negribēju viņus pagatavotus nemaz redzēt , kas par daudz tas par skādi :))) Vispār man jau tie zutēni līdz 400 gr tieši visvairāk garšo , rudens zutis virs kilograma , tik trekns paliek ,ka vairāk par pāris gabaliņiem apēst ir grūti :)) Labu apetīti !:)))
Cepšanai labākais izmērs !