Pekka Okunens Peipusā

Pekkas Okunena loms Peipusā 6.martā
«
»
 
07.03.12 cl@PekkaOkunens
2 Skatījumi 2868
 
Pekka Okunens uz mazākajiem ašukiem izmēģina jauniegūto tīrīšanas metodi: http://www.youtube.com/watch?v=pjTlFwQb7D0
 
[12] Komentāri | dilst | aug
 
jenots13

Man ar majas tads te delītis,nav nekada vaina iespiež asti un mierigi notiri zivi :)

07.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
jurchix

Vis jaunais, labi aizmirsts vecais!!

07.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
IceAge

Kads sakars delitim un adas nomaukshanai par aciim ??? :D:D:D Video gan labs :)

07.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
PekkaOkunens

Dēlītis labs, bet tīrīšanā šoreiz nemaz neizmantoju. Noskatījos zemāk norādīto video un aiziet, sēžot dīvānā ar maisu klēpī tīru tagad kā lielais. Galvenais labs un ass nazis.

www.youtube.com/watch?v=pjTlFwQb7D0

07.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
eMKa
eMKa :

Domāju, ka man sanāk ātrāk :) Viss jau līdzīgi, tikai darbības savādākas. Šādi tīru jau en-tos gadus un roka piešauta.

1. Atdalu galvu.

2. Pārgriežu punci.

3. Grieziens pa muguru gar spuru , pa abām pusēm.

4. Novelku ādu vienai pusei, tad otrai.

5. Izrauju muguras spuru un anālo spuru.

6. Nogriežu astes spuru.

Rezultātā skaits cepjams liemenītis :)

07.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
drunk_gnome

Nekad neēsmu sapratis kāpēc asarim āda jaņem nost!? Cepts asaris ar ādu tak ir smeķīgāks, vai ne ta?

07.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
kraft

pilniigi manas domas. man kautkaa nesmeķē šitādi dīrātie. Protams, ja ir kaudze ar kilmakiem, tad gan var filēt, jo tiem zviinja baisa. šādiem esmu iemanīijies ļoti labi norīvēt zvīņu. galvenais labu (pareizu) rīvi un nošķērēt asās spuras pirmstam.

un rīvēt nevis pret zvīņu bet paralēli, var nedadz leņķī. aizvakar kādus 15 gab norīvēju, ij neko.

industriālos daudzumos, tad gan var filēt. zvīņošanai lielākā proba ziemā, ir, ja tas jādara dzīvoklī, tādā ziņā, dīrāšana ir "tirāka"

07.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
PekkaOkunens

Ādiņas var pēc tam atsevišķi uzcepināt :)

Bet šos bezādas rumpīšus apvārta rīvmaizē un negaršo ne par matu sliktāk par ādainiem asariem. Turklāt astes spura paliek klāt un ir kapitāli to bonusā nokraukšķināt.

Ja zivju ir daudz, tad pamainīt pagatavošanas veidu ir pat nepieciešams :)

07.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
kraft

peka. kā ar visām zvīņām, tās ādiņas??

Jeb, tad veel ar žileti jāfilē.:D juvilieru darbs. Rītiņš nobāl.

07.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
vimbistnieks

...bet ādiņa tā gardākā;)

07.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
Hotentots

Man ar interesē, kā tā ādiņa pēcāk tie cepta.

Pats pievienojos zvīņotājiem - ar ādu cita garša. Protams, ja vien asari ir saprātīgā daudzumā.

08.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
PekkaOkunens

Nu kā... ādiņas ar visām zvīņām apcep un vēlāk skatoties CSI Miami nograuž kā semočkas. Zvīņas pēc tam obligāti jāizspļauj. Bēdīgāk ir, ja tās salīp pie priekšzobiem :D

08.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager