vilibalts trofejas

Nav pievienotu trofeju!

vilibalts albūmi

Rokdarbi
12 bildes
 
Lidakas
3 bildes
 

Rokdarbi

Paštaisītie mānekļi
11.05.12 cl@vilibalts
1 Skatījumi 1468
 
Izgatavots no koka! Ienirst līdz 1 m dziļumam! Piemīt stabila, aktīva spēle!
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
Ozo.
Ozo. :

Vari mazliet pastāstīt par krāsu slāņiem un follija uzlikšanu? :)

26.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
vilibalts

Pirmais slānis- gruntene, vislabāk balta, 2-3 slāņi. Labāk izmantot tās kas bundžās, iemērcē sagatavi pilnīgi krāsā, izvelc, ļauj lai notekas un nožūst. Tā vismaz 2 reizes. Uz gruntenes iet krāsojums- krāsas baloniņos, nagu lakas. Ar nagu lakām uzmanīgi, ne visas labi turās (labākās pagaidām ir "Orkide"- daudz forši toņi, un noturīgas). Šim voblerim uzklāta celtniecības follija- viņa kā uzlīme. Ja domā ar folliju klāt, gruntsslānim labāk liec alkīda emaljas krāsu- follija pielīp vislabāk. Līdakas kā trakas uz šo folliju! Kā pēdējo slāni der noklāt ar cietu laku- parketa vai tamlīdzīgi. Plašākās aprindās zināmi meistari izmanto alkīda sveķus, arī man tāda doma ir. Par alkīda sveķiem Fugu zinās pastāstīt vairāk!

26.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
vilibalts

Labojums: plašākās aprindās zināmi meistari izmanto EPOKSĪDA SVEĶUS, nevis alkīda! Sorry par kļūdu!

26.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
Ozo.
Ozo. :

Skaidrs, paldies, ar folliju buus jaapaeksperimentē. Es pats taisu no apses, ar drāti viscaur. Par sveķiem - jā izmantoju tos pašus epoksīdniekus, tos Bison ar dubulto šprici. Izskatās, ka tur pamaz, bet 2 kārtas kādiem 6 gab. 10 cm slaidiem vobleriem sanāk. Jaunā tagad doma ir par bumbiņām iekšā no kurām pēdējā ir magnēts, kā Yo-zuri vobleriem - baigi ietaupa nervus, jo metienā saskrienot uz aizmuguri smuki lido un gandrīz nekad nesametās.

26.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
vilibalts

Lai nesametās izmanto cietās pavadiņas! Jo vairāk, kad spiningo uz tviča vobleriem! Arī pie agresīva tviča nekas nesapinas! Iesaku cietās pavadiņas, kas garākas par vobleri par kādiem 2-3 cm! Es šīs pavadiņas taisu pats!

26.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager